Catrice Lash changer volume mascara & volume waterproof

Ik ben zelf wel fan van de mascara’s van Catrice, ik heb er al een flink aantal getest en veel van de mascara’s vind ik geweldig. Ik ben zelf ook altijd reuze benieuwd na de nieuwe mascara’s die Catrice weer uitbrengt want ze gaan wel heel erg met de trends mee. Een tijdje geleden kwamen de lash changer volume mascara uit in een normale en waterproof variant, ik was erg benieuwd naar deze mascara’s en testte ze uit. In de blogpost vertel ik wat ik van de mascara’s vind.

 

De hulzen zijn gemaakt van kunststof en hebben een combinatie van zwart, roze en blauwe glanzende kleuren, de tekst is ook zwart gekleurd. Ik vind de hulzen wel echt eyecatchers om te zien.

Achterop de mascara vind je weinig informatie over de mascara’s dus voor meer informatie kun je beter even op de website van Catrice kijken, daar vind je ook de ingrediëntenlijsten. De mascara’s hebben de namen 010 ultra black en 010 ultra black waterproof gekregen.

De mascara’s beloven een diepzwarte kleur te geven en volumineuze en gespreide wimpers achter te laten. De mascara’s bevatten hyaluronzuur, de roze variant zou makkelijk te verwijderen zijn en de blauwe variant waterproof te zijn. De mascara’s zijn veganistisch.

Bij de mascara’s zitten de welbekende velzelborsteltjes die taps toelopen, ik ben zelf wel fan van dit soort borsteltjes omdat ik het aanbrengen van mascara met deze borsteltjes makkelijk vind.

Ik heb de mascara’s even geswatcht en onder water gehouden om te kijken hoe de waterproof formule is, de eerste streep is de niet waterproof variant en de twee streep de waterproof variant, zoals je ziet zijn beide strepen heel erg uitgelopen dus waterproof is niet echt aan de orde.

lash changer volume mascara

lash changer volume mascara waterproof

Nou mijn oordeel over beide mascara’s is wel heel duidelijk moet ik zelf zeggen, het aanbrengen gaat gewoon heel makkelijk en dat komt mede door de borsteltjes die gewoon heel erg fijn zijn. Ik zie alleen wel een duidelijk verschil want de roze variant maakt mijn wimpers zwarte en dat is het dan ook, als ik de blauwe variant aanbreng zie ik dat mijn wimpers een hele opleving krijgen door volume en ook nog eens mooi gespreid worden en ik ben daar heel erg door verrast, de waterproof versie is alleen zeker niet waterproof dus dat is wel een tegenvaller, ik vind de waterproof variant de de dikke aanrader van deze twee ondanks dat hij niet waterproof is maar het resultaat van de wimpers is echt heel mooi.

Catrice Lash changer volume mascara & volume mascara waterproof €4,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s