Essence Lip care booster lip butter

Het is nog altijd winter en ik merk het ook nog steeds aan mijn lippen, die voelen namelijk onwijs droog aan. Ook als ik een matte lipstick heb gedragen merk ik dat mijn lippen echt wel wat verzorging kunnen gebruiken en smeer ik mijn lippen ook veelvoudig in met verzorgingsproducten. Ik heb uit de lip care booster lijn van Essence al een aantal producten getest en de lip butter was de volgende op mijn lijstje. Ik testte de lip butter uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lip butter zit in een tubetje en heeft een groen/blauwe kleur. De tekst is een combinatie van zwart en blauw. Verder staan er kokosnoot plaatjes afgebeeld op het tubetje.

Achterop het tubetje staat wat korte informatie over de lip butter en ook de ingrediëntenlijst. De lip butter is compleet vegan.

De lip butter belooft heerlijk verzorgde lippen en een ultieme no make-up look. De lip butter bevat 10% aan kokosolie en zou gebarsten lippen verzorgen en herstellen daarnaast zou je van de lip butter het ultieme vakantie gevoel krijgen.

Het tubetje heeft een kleine opening en hierdoor komt ook een fijne hoeveelheid van de lip butter uit, met een klein kneepje komt er genoeg lip butter uit het tubetje om je lippen fijn mee in te smeren.

Swatchen.

Lip butter op mijn lippen.

Ik vind de lip butter erg fijn aanvoelen op mijn lippen, ik heb hem aangebracht voor ik ging slapen zodat hij lekker lang kon intrekken. De volgende dag voelde mijn lippen lekker zacht en verzorgd aan. De lip butter is een klein beetje plakkerig dus er blijven wel haren kleven aan je lippen, dat is iets minder maar ik ben blij met de intensieve verzorging dus ik vind de lip butter een dikke aanrader.

Essence Lip care booster lip butter €1,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s