Max & More Duo contour stick

Ik contour mijn gezicht altijd en ik doe dit voornamelijk met poeders, bronzer en highlighter zitten standaard in mijn make-up routine. Ik vind contouren met een stick ook wel leuk maar het is wat nauwkeurig werk en daarbij is blenden dan weer van groot belang. Ik had nog een duo contour stick van Max & More liggen en was wel benieuwd of deze stick contouren makkelijker zou maken, ik testte de stick uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De stick zit op een kartonnen kaart en deze heeft de typische kleuren die ik eerder heb gezien bij Max & More, het zwart met wit is kenmerkend en er staat ook een afbeelding op van een dame die de stick heeft aangebracht. De tekst op de kaart is een combinatie van zwart en wit.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de contour stick en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

De stick zelf is gemaakt can plastic en is zwart gekleurd en heeft witte tekst. De dop is transparant waardoor je de stick zelf mooi terug ziet. De onderkant van de stick is bruin gekleurd.

Op de achterkant van de stick staat eigenlijk weinig informatie die interessant is over het product.

Ik heb de stick in de kleur 171 dark tan. De naam staat vermeld op de onderkant van de stick maar ook op de verpakkingskaart.

Met de contour stick zou je makkelijk kunnen contouren en highlighten. Het donkere gedeelte breng je aan op je wangen, voorhoofd en kaart en de highlighter breng je aan op je jukbeenderen, neus en cupidoboogje. De stick heeft een cream textuur en zou makkelijk te blenden zijn en zou natuurlijk ogen.

Aan de onderkant van de stick zit een draaimechanisme, dat is het bruine gedeelte waarmee je de stick makkelijk omhoog en omlaag kunt draaien.

Swatchen

Het aanbrengen van de stick gaat makkelijk en ook het blenden van de donkere kleur gaat fijn, de highlighter is moeilijker te blenden, ik merk ook dat de stick heel erg vies word, want als je de donkere kleur aanbrengt loopt de kleur toch ook in de highlight kleur waardoor de hele highlighter verpest word. Aangezien het beter is om een cream product af te poederen heb ik dat ook gedaan en ik vind ook dat de stick zonder poeder makkelijker aanbrengt en blend. Ik vind het resultaat na het poederen ook wel afnemen de contour kleur zie je nog wel redelijk maar de highlighter valt wel helemaal weg. Ik ben niet heel enthousiast over de duo contour stick dus vind het geen aanrader.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s