Max & More Eyeshadow palette

Een tijdje geleden introduceerde Max & More een aantal nieuwe oogschaduw paletten in verschillende kleuren, het merk word verkocht bij de Action en ik was meteen benieuwd na de paletten want hoe zou de oogschaduw zijn en het pigment. Ik heb de paletten in een aantal kleuren weten te bemachtigen en testte eerder al de 501 wild sunrise uit en nu is het tijd voor een andere kleur uit deze reeks. Ik vertel wat ik van dit oogschaduw palette vind.

 

De oogschaduw paletten komen in zwarte doosjes maar hebben wel een open gedeelte voor de oogschaduw kleuren waardoor je die toch kunt zien, de tekst op het doosje is een combinatie van goud en wit.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het oogschaduw palette en ook de ingrediëntenlijst staat uitgebreid vermeld.

a

Het palette zelf is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel waardoor je de kleuren oogschaduw mooi kunt zien, het palette zelf is helemaal zwart en voelt wel wat goedkoop aan. De tekst op het palette is goudkleurig.

Achterop het palette staat nogmaals de ingrediëntenlijst vermeld. Ook staan de kleuren van het oogschaduw palette vermeld met de bijpassende naam. Het palette heeft de naam 505 pop it up! gekregen.

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw, het zijn een aantal bruine en koperen tinten maar er zit ook een roze kleur en wat neutrale kleuren in dus wat dat betreft is het wel uitgebreid qua kleuren. Er zitten matte en shimmer kleuren in het palette. Bij het palette krijg je een dubbelzijdige sponsapplicator.

Swatchen:nuance – khaki – cerise – ruby – juice – dazzle – pop – fig – plum – punch – berry – illusion.

ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind de pigmentatie van het palette prima in orde, je merkt dat de oogschaduw wel wat poederig is dus je hebt wel wat sneller last van fall out en dat is een beetje lastig dus een aanrader is om je kwast even goed af te tikken voor je de oogschaduw aanbrengt. Ik vind de ooglooks heel mooi die je met het palette kan maken en ook kun je de kleuren prima inblenden. De kleuren in het palette zijn niet heel uniek omdat je dit soort kleuren tegenwoordig vaak in palette tegen komt maar zeker als je net begint met oogschaduw zijn deze paletten erg leuk om aan je stash toe te voegen omdat je voor een lage prijs veel kleuren hebt.

Max & More Eyeshadow palette €1,98 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s