Catrice Limited editie Boom boom brow

Wenkbrauwen vind ik heel belangrijk om in te kleuren, ik heb zelf al wel volle wenkbrauwen maar ik kleur ze altijd wel in om ze er mooier uit te laten zien. De nieuwe limited editie Boom boom brow van Catrice focust zich helemaal op de wenkbrauwen waarmee je je wenkbrauwen helemaal on fleek kan maken. Ik testte de producten uit de collectie uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De collectie bestaat uit een duo brow lift brush, brow fix soap stylist in zes kleuren en een face en brow fixing spray.

duo brow lift brush

De duo brow loft brush is een mooie tool om je wenkbrauwen in model te brengen, het handvat heeft een mooie gouden kleur en de tekst is zwart. De brush heeft twee kanten, aan de ene kant heb je een ovaal borsteltje waarmee je de wenkbrauwen kunt fixeren en stylen. Aan de nadere kant zit een spoolie waarmee je de wenkbrauwen naar boven kunt borstelen. De brush heeft synthetische borstelharen.

brow fix soap stylist

De doosjes waar de brow soap in zit is gemaakt van kunststof en hebben een transparante deksel waardoor je de kleur van de soap mooi kunt zien. De tekst op het doosje is goudkleurig en de onderkant van het doosje is bruin gekleurd.

De soap brow is verkrijgbaar in zes kleuren:020 light brown – 030 dark brown – 040 medium brown – 050 warm brown – 060 cool brown – 070 black. Achterop het doosje staat wat korte informatie over het product een ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

De eerste stap is natuurlijk de juiste kleur van de brow fix soap uitkiezen, ik heb ervoor gekozen alle kleuren te testen zodat ik jullie het verschil kan laten zien in de kleuren. De soap brow zou de wenkbrauwen een lifting effect geven en hierdoor zouden je wenkbrauwen meer volume en een expressievere look krijgen. Je wenkbrauwen zouden ook de hele dag in model blijven zitten vanaf het moment dat je ze gestyled heb. In het doosje zit 4,1 g aan product.

Hier zie je de kleuren nog even goed om een idee te krijgen welke kleur het beste bij je past, aangezien swatchen niet echt handig is kan het moeilijk zijn de juiste keuze te maken.

Wenkbrauwen gestyled met de soap brow.

Ik vind het stylen wel makkelijk gaan, je maakt je borsteltje vochtig en hierdoor activeer je de soap, je kunt je wenkbrauwen hierna heel makkelijk in model brengen en ik moet zeggen ze blijven inderdaad erg goed zitten, ik heb eerder een soap getest voor de wenkbrauwen en toen was ik niet zo tevreden maar nu ik het meer onder de knie heb vind ik het wel fijn, ik vind het stylen met de spoolie wel wat pijnlijker als met het borsteltje.

face & brow fixing spray

De fixing spray zit in een plastic flesje en is mat, het flesje heeft een lichte kleur gekregen en de tekst op de voorkant is goud gekleurd. De spray dop is wit gekleurd.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de fixing spray en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

De fixing spray kun je zowel voor je gezicht als wenkbrauwen gebruiken. De fixing spray belooft te matteren en te fixeren, de spray zou fijn aanvoelen op de huid omdat hij onder andere groene thee bevat. In het flesje zit 50 ml aan fixing spray.

De vernevelaar is vrij standaard en vind ik verder prima, er komt een fijne hoeveelheid van de fixing spray uit en word goed verdeeld op het gezicht.

Ik vind de fixing spray heel fijn aanvoelen op mijn huid en ook goed zijn werk doen. Ik ben zelf niet heel glimmend van mezelf dus een matterend effect zie je niet heel duidelijk bij mij, wel merk ik dat de fixing spray goed fixeert en zowel mijn wenkbrauwen als make-up goed op zijn plek houd.

Ik ben eigenlijk wel erg tevreden over de limited editie boom boom brow, ik ben erg enthousiast over de soap brow producten en daar ben ik erg blij om, ik vind eigenlijk alle kleuren nog wel bij mijn wenkbrauwen passen omdat de kleuren niet heel intens zijn, ook de spray en de brush bevallen gewoon erg goed dus ik vind dat Catrice erg goed hun best heeft gedaan met deze limited editie.

De limited editie Boom boom brow van Catrice is verkrijgbaar tot medio maart 2022 bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s