Kruidvat face & body anti-haargroei serum

Lichaamshaar hoort bij je lichaam maar vaak worden we er niet echt vrolijk van, op bepaalde lichaamsdelen kun je het haar missen als kiespijn. Gelukkig zijn er diverse manieren om jezelf te ontharen denk aan harsen, scheren, epileren. Helaas groeit het haar snel weer terug en kan je weer aan de gang om de boel glad te maken. Bij Kruidvat kwam ik het face & body anti-haargroei serum tegen, ik was wel erg benieuwd of dat dit serum daadwerkelijk zou werken want dit zou toch wel echt een uitkomst zijn. Ik testte het serum uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het serum zit in een kartonnen doosje met de welbekende Kruidvat kleuren, er staat een grote afbeelding met new op.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het serum en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Daarnaast vind je ook de gebruiksaanwijzing van het serum op de achterkant.

Het serum zelf zit in een glazen flesje met een wikkel erop, omdat het flesje bruin van kleur is kun je niet zien welke kleur het serum heeft.

Achterop het flesje staat eigenlijk totaal geen informatie wel staat er vermeld dat het serum vegan is en dat er 30 ml van het serum in het flesje zit.

Het serum belooft ongewenste haartjes op natuurlijk wijze zachter en zwakker te maken en het serum zou haargroei verminderen na het ontharen. Er zitten actieve ingrediënten in het serum die overmatige uitdroging en irritatie van je huid voorkomen direct na de ontharing. Door het serum regelmatig te gebruiken voorkomt het onaangename haargroei en het zou je huid gladder, elastischer, steivger en voelbaar gladder. Het serum zou na 2 weken tot 33% haarvermindering hebben en na 5 weken 55 % haarvermindering. Doordat het flesje een pipetje bevat is het aanbrengen van het serum ook erg makkelijk, je brengt één druppel van het serum aan rond je mond, kin, lichaam, oksels, armen, benen en bikinilijn na het ontharen, je brengt het gelijkmatig aan. Er word aangeraden het serum te gebruiken na iedere ontharing. Één druppel zou genoeg zijn voor je lichaamsdeel maar je kan ook meer gebruiken natuurlijk.

Serum getest op mijn gezicht.

Ik heb het serum zo’n 5 weken lang getest tussen mijn wenkbrauwen en op mijn bikinilijn, ik moet zeggen dat de haartjes op mijn gezicht wel zachter aanvoelen maar ze wel weer heel snel terug groeien dus op het gezicht vind ik het niet zo succesvol, bij de bikinilijn merk ik wel degelijk verschil want ik merk dat de haartjes minder snel terug komen, ze blijven dus niet helemaal weg maar ze blijven wel langer weg dan normaal en daar ben ik heel enthousiast over. Zou je het serum voor het gezicht willen gebruiken zou ik het niet aanraden maar voor de bikinilijn is het zeker aan te raden.

Kruidvat face & body anti-haargroei serum €4,79 – Verkrijgbaar bij het Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s