Catrice Liquid shadow waterproof

Liquid oogschaduw kan erg intens en mooi zijn maar is ook wat minder nauwkeurig aan te brengen vind ik persoonlijk. Ik heb zelf een aantal liquid oogschaduw sticks en die zijn wel heel mooi en gebruik ik af en toe. Toen Catrice liquid oogschaduw sticks uitbracht vond ik de kleuren er wel interessant uitzien en leek het me leuk om een kleur te proberen. Inmiddels heb de liquid shadow uitgetest en vertel ik wat ik ervan vind.

 

De oogschaduw zit in een stick formaat en heeft de kleur van de oogschaduw, de dop en achterkant zijn zwart gekleurd net als de tekst op de huls.

Op de achterkant van de huls staat wat meer informatie over de oogschaduw, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld maar wel op de site van Catrice.

Ik heb de oogschaduw in de kleur 030 fearless.

De oogschaduw belooft waterproof te zijn en een langhoudende textuur te hebben. De oogschaduw zou makkelijk aan te brengen zijn door de bijbehorende applicator en daarna makkelijk te blenden zijn met de vingers. In de huls zit 5,5 ml aan oogschaduw.

De applicator die bij de oogschaduw is, is de welbekende flock applicator die je ook vaak bij lipgloss krijgt, de applicator voelt wel zacht aan dus.

Swatchen.

Oogschaduw aangebracht.

Ik moet zeggen dat de pigmentatie van de oogschaduw echt heel intens en mooi is, hij ziet er ook prachtig uit. Wel was de oogschaduw een beetje pijnlijk op mijn ooglid omdat het vloeibaar is en met een drogere huid is dat geen pretje. Ook vind ik blenden met een kwast wel makkelijker dan met mijn vingers maar dit is een persoonlijke voorkeur. Desondanks vind ik de kwaliteit van de oogschaduw wel heel goed.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s