Max & More Lash extension false lash mascara

De make-up die bij de Action verkocht wordt is de afgelopen jaren een heel stuk beter geworden dan in de begin periode toen de Action net bestond. Ik heb ook al een flink aantal mascara’s getest van het merk Max & More en tot nu toe ben ik nog niet heel enthousiast over de mascara’s omdat die op de een of andere manier nog niet echt goed tot zijn recht komen. Ik testte de lash extension false lash mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De mascara word zoals altijd bij de mascara’s van Max & More geleverd op een kaart. De kaart is zwart met wit en er staat ook een afbeelding op met een dame met hele mooie wimpers, of deze mascara is gebruikt op deze foto is de vraag.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

De huls van de mascara is gemaakt van kunststof en is compleet zwart met een glanzende afwerking. De tekst op de mascara is wit gekleurd.

Achterop de mascara huls staat totaal geen relevante informatie.

De mascara belooft lengte en krul aan je wimpers te geven waardoor je een volle flirterige look zou krijgen. In de huls zit 10 ml aan mascara. De mascara heeft de naam 201 black gekregen.

De mascara borstel is wel een favoriet van mij, hij is niet gemaakt van plastic maar heeft haartjes waar ruimte tussen zit, ook heeft het borsteltje een gebogen gedeelte.

Ik ben helemaal niet onder de indruk van de mascara, ik vind dat het effect wat hij geeft echt totaal niet interessant is, mijn wimpers worden zwart en dat is het. Ik merkte ook dat het borsteltje maar weinig van de mascara oppakt en je steeds terug in de huls moet gaan om weer product op te nemen. Ik had ook niet heel veel hoge verwachtingen van een mascara van €1,00, en ik was nog nooit helemaal overtuigd van de mascara’s van Max & More ook deze komt weer in het rijtje van niet aan te raden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s