Catrice Liquid liner matt

Eyeliner maakt mijn ooglook helemaal af, ik gebruik het dan ook dagelijks. Ik vind liquid eyeliner het fijnste want deze zie je goed en blijft vaak mooi op zijn plek zitten. Matte eyeliners vind ik vaak het mooiste helemaal in combinatie met shimmer oogschaduw. De liquid liner in matte variant van Catrice trok mijn aandacht en ik was wel benieuwd of deze zou bevallen. Ik testte de eyeliner uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De eyeliner zit in een kunststof huls en heeft een zwarte kleur. De tekst op de huls is wit gekleurd. De huls heeft een smal formaat dus is ook makkelijk mee te nemen.

De eyeliner heeft de naam 010 dating jou black gekregen. Achterop de huls staat meer informatie over de eyeliner, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls maar is wel terug te vinden op de site van Catrice.

De eyeliner belooft diepzwart te zijn en nauwkeurige, expressieve eyelinerstijlen creëeren. De eyeliner is veganistisch. In de huls zit 1,7 ml aan eyeliner.

De eyeliner heeft een vilten tip en is daardoor heel makkelijk aan te brengen. De tip neemt de eyliner ook heel goed op.

Swatchen.

Eyeliner aangebracht op mijn ooglid.

Ik vind de eyeliner heel erg fijn, je kunt de eyeliner heel makkelijk aanbrengen en dat komt mede door de fijne tip. Je kunt dikke en dunne lijnen trekken met de eyeliner en dat maakt het dragen van eyeliner extra leuk. Ik vind dat de eyeliner ook heel snel mat word en ook snel droog is en dat is een groot pluspunt want zo vlekt de eyeliner ook niet in je ooglook. Ik kan de eyeliner zeker aanraden.

Catrice Liquid liner matt €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s