Catrice Ultimate stay waterfresh lip tint

Een kleur op mijn lippen is een musthave voor mij, ik draag iedere dag lipstick of lipgloss en heb dan ook een flinke stash. Catrice bracht een tijd geleden ultimate stay waterfresh lip tints uit, ik vond deze lip producten er interessant uitzien want ik wist niet heel goed wat ik ervan verwachten moest omdat ik dit soort producten nog niet kende. Ik testte een aantal kleuren uit deze lijn uit, en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen zijn gemaakt van kunststof en hebben de kleur van het lip product gekregen. De dop is zwart kleurig en de tekst is een combinatie van goud en zwart. Op de dop zit een sticker geplakt waarop staat dat de lip tinten mask proof zijn, heel handig in deze tijd natuurlijk.

Ik heb de lip tinten in de kleuren, 010 loyal to your lips – 020 stay on over – 030 never let you down – 040 stuck with you – 050 bff. Achterop de hulzen staat wat meer informatie over de lip tint, de ingrediëntenlijst staat niet op de achterkant vermeld, deze kun je wel terug vinden op de website van Catrice.

In de hulzen zit 5,5 g aan lip tint. De lip tint belooft de lippen een lichte tint te geven die blijft zitten, daarnaast zou de lip tint verzorgend en verfrissend zijn en blijft hij dus goed op zijn plek zitten onder een mondkapje.

De applicator die bij de lip tint zit is vrij basic en niet heel bijzonder, je kunt het product er prima mee aanbrengen op je lippen.

Swatchen:010 loyal to your lips – 020 stay on over – 030 never let you down – 040 stuck with you – 050 bff.

Lip tinten aangebracht op mijn lippen.

Ik ben best wel enthousiast over de lip tinten, je kunt ze makkelijk aanbrengen en ze zijn idd wat lichter van kleur. De moet ze wel goed verdelen anders krijg je lichtere gedeeltes op je lippen en dat wil je niet. De kleur 050 bff vond ik zelf minder want die leek met swatchen heel mooi maar zag je op mijn lippen amper kleur. De producten drogen snel in en blijven goed zitten onder een mondmasker. Ze voelen licht aan op de lippen en trekken niet, de meeste producten die lang blijven zitten doen dat wel. Ik vind wel dat je ze tussendoor even moet bijwerken want de kleur vervaagt iets sneller.

Catrice Ultimate stay waterfresh lip tint €3,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s