Maybelline Fit me matte + poreless primer

In mijn stash zitten diverse soorten poeders, losse en vaste poeders eigenlijk van alles zit er wel in, het zijn voornamelijk low budget merken die in mijn stash zitten. Ik was zelf wel benieuwd naar een iets duurdere poeder maar ik heb het geld er vaak niet voor over. Een paar weken geleden kwam ik bij Kruidvat de fit me matte + poreless powder van Maybelline tegen met een flinke korting en ik was wel benieuwd naar deze poeder dus besloot hem te kopen. Ik testte de poeder uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het doosje is gemaakt van kunststof en is compleet zwart, het doosje heeft een kijkvenster waardoor je de poeder mooi kunt zien. De tekst op het doosje is blauw en de naam van de kleur is wit. Ik heb de poeder in de kleur 115 ivory.

Achterop het doosje staat niet heel veel informatie, dit word ook wel moeilijk te lezen door de grote alarmsticker die erop geplakt is, ik laat deze wel zitten want anders word het doosje heel plakkerig. Ik kan de ingrediëntenlijst van de poeder helaas niet terug vinden.

De poeder belooft een natuurlijke porie-vrije finish die glans beheerst en lang blijft zitten. De poeder heeft een perlite mineral technologie die oliën absorbeert, de huid te matteren en de poriën zouden ook verdwijnen door vervagende micro poederdeeltjes. De poeder zou heel geschikt zijn voor mensen met een normale tot een vette huid. In het doosje zit 9 g aan poeder.

Het doosje heeft een dubbele bodem, je kunt de poeder namelijk optillen en daaronder zit een verborgen vakje met een spiegel en een applicator. Er word aangeraden om de poeder met de applicator aan te brengen op je voorhoofd, neus, wangen en kin, daarna meng je de poeder overal goed met behulp van lichte, neerwaartse bewegingen. Je kunt de poeder op zichzelf gebruiken of over je foundation heen.

Swatchen.

Swatchen.

Ik vind de poeder er mooi uitzien op mijn huid en ik merk ook dat hij goed afpoederd, mijn poriën die worden niet echt verhult met de poeder dus die zie ik nog steeds wel. Ik vind wel dat de poeder mijn huid mooi mat maakt. Ik vind het fijn dat de poeder ook een grote pan heeft waardoor ik er lekker met mijn kwast kan indippen en hierdoor kan ik mijn gezicht ook mooi afpoederen. Ik ga de poeder nog zeker vaak gebruiken.

Maybelline Fit me matte + poreless powder €9,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s