Essence Hello, good stuff! cia face cream

Ik ben al vrij jong begonnen met gezicht’s creme omdat ik het fijn vind om mijn huid goed te hydrateren, elke dag gaat er dag en nacht creme ook en ook onder de ogen gebruik ik creme. Voor onder mijn make-up vind ik het ook wel fijn om een primer of extra creme aan te brengen. Essence heeft de hello, goof stuff! lijn met allemaal natuurlijke producten. De cia face cream uit deze lijn vond ik er wel interessant uitzien en ik was dan ook wel benieuwd wat dit zou doen voor mijn gezicht, ik testte de creme uit en vertel wat ik ervan vind.

 

 

De creme zit in een tube die eigenlijk wel bekende kleuren heeft want de meeste verpakkingen uit de hello, good stuff! lijn hebben roze en groene tinten. De tekst is een combinatie van wit en zwart.

Achterop de tube staat wat meer informatie over de creme en ook de ingrediëntenlijst word vermeld, de tekst is vrij klein en een combinatie van groen en wit wat het niet perse makkelijk leesbaar maakt.

De creme is vrij van siliconen, parabenen, microplastic deeltjes, alcohol en minerale oliën. De cia face cream is een hydraterende dagcréme die je huidverzorgingsroutine aanvult, je kunt hem op zichzelf gebruiken of als primer onder foundation. De textuur bevat Aziatisch centella extract, deze plant staat bekend als Indiase waternever, tijgergras of gotuola en is pupulair in de Koreaans huidsverzorging dankzij het kalmerende effect. De créme is perfect voor schoonheidsliefhebbers om thuis te ontspannen met een K-beauty behandeling.

De opening van de tube heeft een fijne grootte waardoor er niet heelveel créme uitkomt, ik vind dit persoonlijk erg fijn want ik verspil niet graag producten en ik pak liever iets bij want ik kan het niet terug in de tube doen.

Swatchen.

Ik vind de créme heel fijn in gebruik, hij brengt fijn aan en trekt ook snel in de huid. De créme heeft ook een aangename geur en dat is een pluspunt. Ik heb de créme meer als primer gebruikt want ik had mijn eigen dagcréme al aangebracht en ik moet zeggen dat mijn make-up ook mooi op zijn plek bleef zitten. De créme voelt ook lekker aan op mijn huid doordat hij heel natuurlijk en daarom prikt hij ook niet. Ik kan de créme zeker aanraden.

Essence Hello, good stuff! cia face cream €3,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s