Catrice Stronger Nails Strengthening Nail Lacquer

Mijn nagels zijn op het moment een beetje broos en daar baal ik best van want ik had altijd van mijzelf best wel sterke nagels. Ik ben ook dol op nagellak en iedere week gaat er een anders kleur op want dat vind ik zelf heel mooi staan. Catrice heeft de Stronger Nails Strengthening Nail Lacquer en ik vond deze nagellak er wel interessant uitzien doordat hij meer belooft dan alleen een kleurtje. Ik testte de nagellak uit en vertel wat ik ervan vind.

Ik heb vier kleuren uit de lijn uitgetest. De potjes zijn gemaakt van glas en volledig transparant waardoor je de kleur mooi in het potje ziet zitten. De dop is goudkleurig en bevat een sticker met zwarte tekst, ook de tekst op het potje is zwart gekleurd.

De nagellakjes hebben de namen 01 powerful red – 02 burly coral – 03 fierce lavender – 07 expressive pink. Achterop de potjes zit een sticker waar wat meer informatie over de nagellak opstaat, de ingrediëntenlijst staat niet achterop vermeld.

De nagellak heeft een mineraalcomplex en bevat zink, magnesius, silicium, ijzer en koper. De nagellak is zeer geschikt voor droge en broze nagels. De dop van de nagellak is voor 94 % gemaakt van gerecycled plastic en de nagellak is veganistisch. In het flesje zit 10,5 ml aan nagellak. De nagellak heeft ook weer een dubbele dop gekregen.

Het kwastje wat bij de nagellak zit is vrij basic, je kunt met een paar vegen je nagels compleet lakken en dat vind ik zelf altijd erg fijn.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik ben erg onder de indruk van de nagellak, ik vind de dekking allereerst heel mooi en bij twee laagjes had ik een hele mooie dekking. Ik heb het idee dat mijn nagels wel wat steviger worden met de nagellak en ook wel iets gegroeid zijn, je moet geen wonderen verwachten hoor maar het doet wel wat voor mijn nagels. De nagellak blijft niet super lang zitten zonder chippen en dat is wel jammer maar dat betekend gewoon iets vaker bijwerken.

Catrice Stronger Nails Strengthening Nail Lacquer €3,59 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s