Icons Lab Lip scrub

Ik vind lip scrub een fijn product, je lippen kunnen soms ruw zijn en wat velletjes bevatten en dan is het heerlijk om je lippen te scrubben zodat ze weer zacht aanvoelen. Ik heb een aantal lip scrubs in mijn stash en gebruik ze best vaak. Ik kwam bij Kruidvat het merk Icons lab tegen een merk wat ik nog niet kende maar ook hun hebben lip scrub in het assortiment. Ik testte de lip scrub uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Ik kwam drie varianten tegen van de lip scrub. een coconut, peach en strawberry variant. De lip scrub zit in en blikje, op de deksel zit een sticker met een kleur en de smaak van de lip scrub.

Achterop het blikje staat helaas helemaal geen informatie over de lip scrub en er is op internet ook totaal geen informatie te vinden. Ook de ingrediëntenlijst is niet te vinden.

De scrubs hebben allemaal een eigen kleur gekregen, dit is dezelfde kleur als de sticker op het blikje. Een lip scrub kun je aanbrengen op je lippen en daarna kun je je lippen als het ware over elkaar heen wrijven, door de scrub deeltjes zouden de velletjes loslaten op een natuurlijke manier. Je kunt dus makkelijk je lippen scrubben voor je met je make-up begint en zodra je toe bent aan de lip producten kun je de scrub makkelijk weghalen met een vochtig doekje, ook kun je ervoor kiezen de scrub langer in te laten trekken door bijvoorbeeld hem in de nacht te gebruiken. In de blikjes zit 19 g aan lip scrub.

Swatchen:coconut – peach – strawberry

Coconut

Peach

Strawberry

Wat vind ik nu van de lip scrub? Nou ik vind het heel jammer dat er eigenlijk geen informatie over te vinden is dus ik ook niet precies weet wat de lip scrub beloofd. Ik heb de lip scrub daarom een beetje vergeleken met de andere lip scrubs die ik al heb, en dan vind ik deze lip scrub een beetje tegen vallen. Ik voel als ik de lip scrub op me vinger neem echt wel de scrub deeltjes maar zodra je de scrub op je lippen aanbrengt voel ik heel weinig van de scrub deeltjes, mijn lippen voelen wel comfortabel aan maar ik heb niet het gevoel dat de dode cellen of velletjes verwijderd worden. Dit is erg jammer en daarom zou ik hem niet aanraden.

Icons Lab Lip scrub – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s