Max & More Floral romance eyeshadow palette

De laatste tijd is Action heel erg goed bezig op het make-up gebied en voornamelijk de oogschaduw paletten zijn zo verbeterd en er komen steeds meer varianten uit. Ik heb al een aantal paletten getest en ben zo enthousiast dus toen ik zag dat het floral romance eyeshadow palette in de winkel lag wilde ik deze ook direct hebben. Ik heb het palette inmiddels uitgetest en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van heel stevig karton en ik vind de voorkant echt prachtig om te zien. Er staan mooie bloemen op in een donkere achtergrond, de tekst is een combinatie van roze en wit.

Achterop het palette staat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst staat erop, ook vind je een afbeelding met de kleuren oogschaduw en bijpassende namen achterop het palette.

Het palette sluit met een magneet, als je het palette opent zie je direct dat de print van de buitenkant doorloopt naar de binnenkant. In de deksel zit een spiegel die is afgeplakt met een beschermlaag. In het palette zitten 21 kleuren oogschaduw en onder de pans staan de namen van de kleuren. Er zitten zowel shimmer als matte kleuren oogschaduw in het palette. Er zijn talloze ooglooks mogelijk met het palette. In het palette zit in totaal 21 g aan oogschaduw.

Swatchen:poet – floral – sweet – peony – rose – joy – create – petals – ellegance – bliss – grand – dreamers – romance – loyal – date time – wise – love birds – leaf – soulmate – memories – sensation.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben weer super enthousiast over het oogschaduw palette, allereerst is de oogschaduw heel goed gepigmenteerd en komt daardoor heel mooi tot zijn recht, je kunt de kleuren mooi opbouwen en ook het blenden gaat erg makkelijk. Je kunt gewoon hele mooie ooglooks maken met het palette. Het palette is super betaalbaar dus voor een heel goedkope prijs heb je een super goed oogschaduw palette, ik kan hem zeker aanraden.

Max & More Floral romance eyeshadow palette €4,49 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s