Essence Trend editie Ticket for….

De feestdagen liggen inmiddels al weer even achter ons en Essence heeft een nieuwe trend editie uitgebracht, deze trend editie is vooral gericht op kleine cadeautjes die we onszelf of andere kunnen geven na de feestdagen, je moet hierbij denken aan een lach, omhelzing of een kus. Ik heb een aantal producten uit deze lijn getest en vertel wat ik ervan vind.

 

De collectie bestaat uit een tintend lip balm, lip-oil roll-on, overnight lip mask, scented nail gloss top coat, hand cream, hydrogel eye patches en een face roller.

Tinted lip balm

De huls van de getinte lippenbalsem is paars gekleurd en heeft een transparante dop, waar gouden tekst op staat. In vind de kleuren combinaties wel erg leuk bij elkaar.

De lippenbalsem heeft de naam 01 my heart is yours! gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de lippenbalsem, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld.

De lippenbalsem is erg leuk vorm gegeven want hij is roze/rood en heeft aan de binnenkant een licht roze hartje gedrukt staan. De lippenbalsem zou de lippen verzorgen door de hydraterende hyaluronzuur en verzachtende vitamine E, hij zou een zachtroze, semi matte finish achter laten. Er zit 3 g aan lippenbalsem in de huls.

Swatchen.

Lippenbalsem aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lippenbalsem fijn aanvoelen op mijn lippen, ik vind het wel moeilijk om de kleur mooi dekkend te krijgen. De lippenbalsem heeft ook een hele lekkere geur en mijn lippen voelen zacht aan door de lippenbalsem.

Lip-oil roll-on

De lip olie zit in een transparante huls die is gemaakt van kunststof. Ik vind de rode sticker met gouden en witte tekst op de voorkant wel erg leuk want dat maakt de huls wat kleurrijker.

De lip olie heeft de naam 01 love making you laugh. Achterop de huls staat ook weer wat meer informatie over de lip olie, ook hier staat de ingrediëntenlijst niet op vermeld.

De lip olie belooft de lippen te verzorgen en daarna zullen ze superzacht aanvoelen. De lip olie heeft de geur van rode kersen. Door de roll applicator is de lip olie ook nog erg makkelijk aan te brengen. In de huls zit 5,8 ml aan lip olie.

Swatchen.

De lip olie ruikt heel erg lekker en dat is een groot pluspunt. De lip olie brengt erg makkelijk aan en daar ben ik erg enthousiast door, want ik vind het altijd een beetje lastig om lip olie aan te brengen maar deze gaat heel makkelijk. Mijn lippen voelen wel heel zacht aan door de lip olie en ik ga hem met veel liefde vaker gebruiken.

Overnight lip mask

Het lip masker zit in een kunststof potje die transparant is, doordat het lip masker een kleur heeft zie je deze er mooi doorheen. Er is gekozen voor een roze deksel en ook het logo is roze. Een mooi geheel.

Het lip masker heeft de naam 01 goodnight, sweetheart! gekregen. Achterop het potje staat wat meer informatie over het lip masker en als de het potje iets doordraait zie je ook de ingrediëntenlijst staan.

Het lip masker belooft je lippen te hydrateren en te verzorgen gewoon terwijl je slaapt, het masker heeft een rijke, gelachtige textuur en ruikt naar zoete bessen. Voor extra verzorging voor je lippen is een lip masker gewoon heel fijn. In het potje zit 20 g aan lip masker.

Swatchen.

Het lip masker is echt geweldig, je ziet duidelijk dat ik wat teveel heb aangebracht omdat je het niet goed aanvoelt hoe veel van het product je op je vinger heb genomen. Het lip masker trekt echt lekker in en mijn lippen voelen de volgende dag heel lekker zacht aan, ik vind het ook heel fijn dat je het in de nacht kan laten intrekken.

Scented nail gloss top coat

Het potje is gemaakt van glas en is transparant, de sticker op het potje is rood gekleurd en de dop is goud kleurig, het geheel ziet er leuk uit.

De top coat heeft de naam 01 you’re sooo sweet! gekregen. Achterop het potje staat meer informatie over de top coat, de ingrediëntenlijst staat er niet op vermeld.

De top coat belooft je nagels er glanzend uit te laten zien, je kunt hem los gebruiken of in combinatie met een andere kleur nagellak. De nagellak krijgt een heerlijke zoete geur van bessen als deze opgedroogd is. In het flesje zit 10 ml aan top coat.

Top coat aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de top coat er mooi uitzien op mijn nagels, ik heb ervoor gekozen hem los aan te brengen en er komt een mooie glans vanaf. De geur is ook echt heel erg lekker, ik betrapte mezelf erop dat ik echt letterlijk aan mijn nagels bleef ruiken omdat de geur geweldig is.

Hand cream

De hand creme zit in een mooie rode tube, de tekst is goud met wit en de dop is goud kleurig. Het geheel ziet er weer erg leuk uit.

De hand creme heeft de naam 01 bug hearts,deserve big hugs! Achterop de tube staat meer informatie over de hand creme en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

De hand creme belooft je handen te verzorgen door een intensieve hydratatie, dit komt omdat de handcreme kokosnoot en amandelolie bevat. Je handen zouden ook super zacht worden door de toegevoegde sheabutter. De hand creme heeft een bosbessengeur en zou snel geabsorbeerd worden door je huid. In de tube zit 50 ml aan hand creme.

De opening in de tube heeft een vrij normale grote, hierdoor komt er ook wel een fijne hoeveelheid van de hand creme uit de tube.

hand creme aangebracht op mijn hand.

Ik vind de hand creme erg fijn, de geur is heel erg aangenaam en hij trekt heel erg snel in en dt vind ik een pluspunt. Mijn handen voelen ook lekker zacht aan nadat ik de hand creme heb aangebracht.

Face roller

De face roller zit in een paars doosje en is hierdoor goed beschermd. Doordat ze een afbeelding op het doosje hebben geplaatst weet je ook direct hoe de face roller eruit ziet.

De face roller heeft de naam 01 rollin’relax, repeat! gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de face roller en ook hoe je deze moet gebruiken.

De gezichtsroller ziet er heel er mooi uit, hij heeft een ronde bal aan de bovenkant en het handvat is compleet goudkleurig. Met de gezichtsroller kun je de bloedsomloop in de huid stimuleren en beautyproducten in de huid rollen.

De bal is gemaakt van glas en veranderd van kleur, dat is erg leuk om te zien.

Gezichtsroller op de huid gebruiken.

De gezichtroller voelt fijn aan op de huid en hij rolt ook erg lekker, ik vind het fijn om beauty producten zo extra in te rollen en ook zonder beauty producten voelt de roller heerlijk aan.

Ik vind dat Essence weer een hele leuke trend editie heeft neergezet met stuk voor stuk fijne producten, het is heel erg leuk om de producten cadeau te geven aan jezelf of aan een ander. Ik ga de producten in iedergeval met veel plezier gebruiken want ze zijn fantastisch.

Essence Trend editie Ticket for…. zijn verkrijgbaar tot begin februari 2022, bij Kruidvat en Trekpleister. Voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s