Instant eye fix Eye tightening creme

Als je ouder word ga je dat merken aan je huid, vooral rondom de ogen word de huid nog dunner en kunnen kraaienpootjes gaan ontstaan, het hoort bij het ouder worden maar je wil dit het liefst zo lang mogelijk uitstellen natuurlijk. Ik ben zelf al jaren bezig met gezichtsverzorging en tegenwoordig zijn er ook diverse producten voor onder de ogen verkrijgbaar. De instant eye fix eye tightening creme belooft het ouder worden van de huid onder je ogen tegen te gaan, ik testte de creme uit en vertel wat ik ervan vind.

Het product zit in een tube die zwart gekleurd is en witte tekst heeft. De tube ziet er wel strak uit.

Achterop de tube staat een duidelijke uitleg over het product en ook hoe je het moet gebruiken, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

Het product zou de huid direct verstevigen, verzachten en gladstrijken. Daarnaast zou het bijdragen aan het verminderen van kraaienpootjes, fijne lijntjes en wallen onder de ogen. Het is geschikt voor alle huidtypes. Je brengt een kleine hoeveelheid aan met kloppende bewegingen aan op de oogcontouren, je laat het vijf minuten drogen zonder gezichtsexpressies te maken, eventuele residu kun je met een vochtig watje verwijderen. In de tube zit 20 ml aan product.

De tube is goed afgedekt met een vliesje, dat is altijd erg fijn want zo kun je zien dat een tube nog niet is open geweest en gebruikt.

De tube heeft een normale opening maar er komt wel een vrij grote hoeveelheid van het product uit, dat vind ik wel jammer want je hebt niet zo heel veel nodig waardoor je veel overhoud.

Swatchen.

Product aangebracht op mijn hand.

Ik vind de creme wel fijn aanvoelen op mijn huid, maar ik vind het niet echt een creme structuur hebben. Ik heb het aangebracht onder mijn ogen en get voelde goed aan, ik vind het wel jammer dat het niet duidelijk is hoe snel je resultaat zult merken, ik heb zelf nog niet heel erg veel last van me huid maar ik vind het wel belangrijk er vroeg mee te beginnen, ik merk wel dat de huid er wat strakker uitziet na het gebruik van de creme.

Instant eye fix eye tightening creme €9,95 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s