Maybelline Lash sensational full fan effect mascara

Een mascara die ik bij veel mensen voorbij zie komen is de lash sentational mascara van Maybelline, heel veel mensen zijn vol lof over deze mascara en hij is verkrijgbaar in meerdere varianten. Ik was ook wel benieuwd geworden naar deze mascara en toen er weer eens een mooie aanbieding bij Kruidvat voorbij kwam met een aanbieding besloot ik deze mascara eens te kopen om te kijken of ik ook enthousiast zou zijn. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De mascara zit op een kaart die een roze achtergrond heeft, de tekst is zwart. Er staat ook een afbeelding op hoe de wimpers eruit zouden zien met deze mascara.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de mascara, ook de ingrediëntenlijst staat ook op de achterkant vermeld.

De huls van de mascara is roze-paars achtig en de tekst is zwart gekleurd. De hulst heeft wel de bekende Maybelline vorm die ze vaak aan hun mascara’s geven.

De mascara belooft een verspreid wimpereffect waardoor er als ware een waaier ontstaat. De formule is verrijkt met pure zwarte pigmenten en deze zou de wimpers gelijkmatig bedekken. In de huls zit 9,5 ml aan mascara.

De mascara borstel heeft een waaiervorm met zes maten korte en lange haren. Hierdoor zouden zelfs de kortste haartjes bedekt worden met mascara en zouden ze één voor één uitgevouwen worden.

Als ik het plaatje op de verpakking zie en mijn eigen wimpers bedekt met de mascara is het resultaat best wel teleurstellend. Mijn wimpers worden niet echt gesepareerd en ik zie ook geen volume terug komen op me wimpers. Ik zie ook niks van het waaiereffect, mijn wimpers worden zwart maar dat is het dan eigenlijk ook wel. Helaas ik had er meer van verwacht.

Maybelline Lash sensational full fan effect mascara €16,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s