Essence Fix & last 18 h make-up fixing spray

Als we veel tijd hebben gestoken in het maken van een make-up look willen we natuurlijk wel dat deze goed op zijn plek blijft zitten, gelukkig is daarvoor fixing spray bedacht en die zijn inmiddels in diverse varianten verkrijgbaar. Ik had nog geen ervaring met de Fix & last 18 h make-up fixing spray van Essence en was wel erg benieuwd naar deze spray, ik testte hem uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het flesje is gemaakt van plastic en is compleet zwart, de tekst is een combinatie wat wit en roze. Door het zwarte uiterlijk en de dop vind ik het flesje er wel strak uitzien.

Achterop het flesje staat in witte tekst wat meer informatie over de spray en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

In het flesje zit 50 ml aan fixing spray. De spray is vrij van alcohol en olie. De spray belooft een mat effect te geven, waterproof te zijn en tot achttien uur te blijven zitten.

Op het flesje zit een fijne verstuiver, er komt een fijne hoeveelheid mist uit waardoor je het goed kunt verdelen op het gezicht.

Ik vind de fixing spray fijn in gebruik, hij spray heel fijn en de mist is ook heel aangenaam die er uit komt. Mijn make-up blijft heel mooi op zijn plek zitten met de fixing spray. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat mijn mascara met deze fixing spray mooi bleef zitten en geen uitloop had naar de oogleden toe. Ik ga de fixing spray zeker nog vaak gebruiken want vind het een aanrader.

Essence Fix & last 18 h make-up fixing spray €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s