Blistex Medplus repair lippenbalsem

Mijn lippen ondergaan in de winter een moeilijke tijd, ze worden erg droog en schraal en voelen soms erg pijnlijk aan. Lippenbalsem is mijn lifesaver in de winter en ik gebruik het dan ook erg veel. Ik kwam de Blistex medplus repair tegen een tijdje terug en dit product zag er wel interessant uit want het beloofde net wat meer als de meeste lippenbalsems. Ik testte de lippenbalsem uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lippenbalsem zit op een kaart wat ik heel fijn vind, want zo heb je altijd een nieuw exemplaar. De klaart is wit met blauw en er staat een afbeelding van een vrouw op. De tekst is een combinatie van rood, wit en blauw.

Op de achterkant van de kaart staat in drie talen meer informatie over de lippenbalsem, ook de ingrediëntenlijst staat achterop de kaart vermeld.

De huls van de lippenbalsem zelf ik blauw met witten, blauwe en rode tekst. Op de huls zelf staat eigenlijk helemaal geen informatie over de lippenbalsem.

Als je de dop van de lippenbalsem haalt komt deze direct tevoorschijn, hij ziet er qua vorm wat anders uit dan de lippenbalsems die ik gewend ben, er zit een klein draaimechanisme aan de onderkant waarmee je de lippenbalsem omhoog en omlaag kunt draaien. De lippenbalsem is heel geschikt voor zeer droge, ruwe of gesprongen lippen, er zit menthol, kamfer en eucalyptus in verwerkt want verfrissen en verlichtend zou werken. Voor optimaal resultaat is aan te raden de lippenbalsem meerdere keren per dag aan te brengen. In de huls zit 4,25 g aan lippenbalsem.

Ik ben helemaal niet zo enthousiast over de lippenbalsem, als je goed naar de foto kijkt zie je dat na het gebruik mijn lippen een klein wondje hebben gekregen. Ik vond ook niet dat de lippenbalsem verkoelde het voelde eerder naar aan, en vraag me af of het echt zou werken bij kapotte lippen ik ben bang dat de ingrediënten die erin zitten eerder zouden bijten dan dat het verzacht. Ik gebruik liever een andere lippenbalsem want deze heeft mijn lippen niet veel goeds gedaan.

Blistex Medplus repair lippenbalsem €3,19 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s