Catrice Pro slim next gen nudes eyeshadow palette

De pro slim eyeshadow paletten van Catrice zijn bij mij zeker wel favoriet, van alle varianten die ik tot nu toe heb getest was er maar één die ik tegen vond vallen. Het next gen nudes palette is een recente toevoeging aan het assortiment en ook dit palette zag er wel weer interessant uit. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van stevig karton en is wat dat betreft qua uiterlijk niet anders als de andere paletten uit deze serie. Dit palette is wat lichter van kleur, en heeft een combinatie van gouden en witte tekst, ook staan er oogschaduw kleuren afgebeeld in 3d op het palette.

Het palette heeft de naam 010 courage is beauty gekregen. De achterkant van het palette heeft weer een hele andere kleur als de voorkant. Achterop het palette staat met witte tekst meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst. Ook op de achterkant staan een paar oogschaduw vegen.

In de deksel van het palette zit een spiegel. In het palette zitten veertien oogschaduw kleuren die hooggepigmenteerd beloven te zijn. Het palette bevat vooral rooskleurige tinten, het palette bevat metallic, glanzende en matte finishes. Onder de oogschaduw kleuren staan de namen van de kleuren met gouden tekst vermeld. In het palette zit in totaal 10,6 g aan oogschaduw.

Swatchen:basic – subtle – vision – love – masterpiece – provocative – classy – beauty – passionate – noble – bold – dramatic – instinct – brave

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette heel mooi, de oogschaduw kleuren hebben een mooie en goede pigmentatie. De oogschaduw is goed te blenden en de kleuren passen ook wel mooi bij elkaar waardoor je ook diverse combinaties kunt maken. De oogschaduw kleuren zijn vrij zacht en brengen daarom makkelijk aan, ik vind het ook leuk dat er diversiteit is bij de finishes waardoor je leuke looks kunt maken.

Catrice Slim eyeshadow palette next gen nudes €9,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s