Essence Lip care booster lip serum

Het is buiten momenteel best wel koud en dat doet niet veel goeds met mijn huid maar ook mijn lippen die zijn er niet heel best aan toe met de kou. Ik verzorg mijn lippen dan ook extra in de winter door ze lekker te scrubben en vet te houden door lippenbalsem, helaas is dit niet altijd voldoende. Essence heeft een lip serum in het assortiment en ik was wel benieuwd of mijn lippen hier wat meer verzorging uit zou halen. Ik testte het lip serum uit en vertel wat ik ervan vind.

Het serum zit in een kunststof huls en is compleet oranje, op de huls vind je een afbeelding van perziken en de tekst is een combinatie van zwart en oranje. De huls ziet er heel vrolijk uit vind ik persoonlijk.

Achterop de huls staat wat meer informatie over het lip serum en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Het lip serum is compleet vegan.

Het serum zou je lippen heerlijk verzorgen en een no make-up look achterlaten. Het serum is verrijkt met perzikolie en zou de lippen herstellen en verzorgen. Ook zouden je lippen voller worden door het serum. In de huls zit 10 ml aan lip serum.

Het serum is makkelijk aan te brengen door het handige kwastje, het kwastje voelt fijn aan op de lippen en je kunt de lippen er rijkelijk mee bedekken.

Swatchen.

Ik ben heel erg verrast door het serum, het valt mij direct op dat mijn lippen echt daadwerkelijk veel voller lijken door het serum. Ook voelt het serum heel fijn aan op de lippen, de perzik geur is heel aangenaam en het serum trekt lekker in. Ik heb zelf het serum aangebracht voor ik ging slapen en de volgende dag voelde mijn lippen heel zacht en verzorgd aan, uiteraard kan je het serum ook overdag gebruiken. Ik ga het serum zeker nog vaak gebruiken want ik vind hem echt heel erg fijn.

Essence Lip care booster lip serum €2,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s