The beauty dept Rose water face mist

Niks is fijner dan als je opstaat om je gezicht te reinigen, zo begin je de dag lekker fris en heb je een schoon gevoel. Mijn standaard routine is dan ook om oog creme en dag creme aan te brengen. Een tijdje geleden kwam ik bij de Action een rose water face mist tegen, een heerlijke mist die je kan aanbrengen op je gezicht voor een lekker fris gevoel. Ik was benieuwd naar de face mist en nam deze mee. Ik testte de face mist uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De face mist zit in een doorzichtig flesje die is gemaakt van stevig plastic, er zit een mooie roze sticker op het flesje en de tekst is zwart net zoals de verstuiver.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de face mist in meerdere talen, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het flesje vermeld.

De spray belooft hydraterend te zijn voor het gezicht daarnaast zou het de huid verfrissen en een heerlijke geur van rozenblaadjes en hebben. Er zouden damascus en rozenwater zijn toegevoegd aan de face mist. Het aanbrengen gaat heel makkelijk, je sluit je ogen en je sprayt de mist gelijkmatig op het gezicht. Er zit 150 ml aan face mist is het flesje.

De verstuiver is vrij basic, er komt een fijne hoeveelheid van de face mist uit dus dat is dikke prima.

Ik ben super enthousiast over de face mist, allereerst vind ik de geur echt super lekker, hij ruikt heel bloemig en lekker fris. Ik heb de face mist opgespoten nadat ik dag creme heb aangebracht zodat het even lekker kon intrekken voor ik mezelf ging opmaken, ik werd gewoon heel blij van de geur die op mijn gezicht bleef hangen en het trok lekker in. Ik kan de face mist zeker aanraden, je gezicht word echt gehydrateerd en je krijgt er echt een fris gevoel van, ik zou de face mist zeker opnieuw kopen.

The beauty dept Rose water face mist €1,48 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s