Catrice Limited editie Beauty gift shop

De feestdagen liggen inmiddels achter ons, desondanks heeft Catrice een prachtige limited editie genaamd advent beauty gift shop uitgebracht. De collectie is eigenlijk kerst gerelateerd maar kwam hier pas na de kerst in de winkel. Gelukkig kwam oud en nieuw er toen nog aan en ook dan is het leuk om make-up extra feestelijk te maken. Ik vond de collectie er prachtig uitzien en was er benieuwd naar de producten. Ik testte de collectie uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De collectie bestaat uit, twee mini powder highlighters, twe mini eyeshadow paletten, twee mini volumizing lip boosters, drie mini nail lacquers, twee mini eyeshadow brushes en twee face jewels.

Mini powder highlighters

De doosjes zijn gemaakt van stevig karton en hebben een roze en licht paarse kleur gekregen, beide doosjes hebben mooie gouden details en ook een gouden tekst gekregen.

De highlighters hebben de namen C01 pink crystal glow en C02 lilac frozen glow gekregen. Achterop de doosjes staat als belangrijke informatie de ingrediëntenlijst.

De doosjes sluiten door een klein magneetje en kunnen daarom wel goed dicht. Als je de doosjes opent zit er een mooie gouden binnenkant in, de pan met de highlighter is rond. In de doosjes zit 3,2 g aan highlighter. De highlighters beloven een perfecte glow te creëeren, ze hebben een zachte poeder structuur en zouden zich zachtjes laten blenden met elke huidtint en stralende accenten met lichtreflecterende pigmenten achterlaten.

Swatchen C01 pink crystal glow en C02 lilac frozen glow.

Ik vind de highlighters erg mooi, ze zijn mooi zichtbaar op mijn huid en laten een hele fijne glow achter. Ze blenden makkelijk in en blijven goed zitten, de textuur van de highlighters is ook erg fijn dus ik ben erg blij met de highlighter.

Mini eyeshadow paletten

De oogschaduw paletten hebben hetzelfde uiterlijk als de highlighter paletten, ook zijn ze gemaakt van stevig karton. Ze matchen dus heel erg mooi samen.

De oogschaduw paletten hebben de namen C01 dazzling pink collection en C02 iced lilac collection gekregen. Achterop het palette staat eigenlijk alleen aan belangrijke informatie de ingrediëntenlijst.

In beide paletten zitten zes kleuren oogschaduw, in totaal zit er 6 g aan oogschaduw in elk palette. Als je de paletten opent zie je een mooie gouden binnenkant. De kleuren beloven perfect op elkaar afgestemd te zijn en bieden matte tot stralende tinten voor de ogen.

C01 dazzling pink collection

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette.

C02 iced lilac collection

Swatchen.

ooglook gemaakt met het palette

Ik vind de paletten beide wel heel mooi, ik vind de ooglook mooi die je ermee kunt maken en de kleuren passen mooi bij elkaar, wel vind ik de oogschaduw wat droog en daarom wat minder makkelijk te blenden dus daar moest ik even een beetje mee improviseren zodat de look wel een mooie overloop zou hebben, ik ga de paletten zeker nog vaker gebruiken.

Mini lip boosters

De lip boosters zitten in transparante hulzen waardoor je het product mooi kan zien. Op de hulzen zijn gouden details aangebracht en ook de op van de verpakking is goudkleurig.

De lip boosters hebben de namen C01 delicate nude lips en C02 frosty glitter lips gekregen. Op de zijkant van de hulzen staat wat meer informatie over de lip boosters vermeld, de ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op de verpakking.

In de hulzen zit 1 ml aan product. De lipgloss zouden de lippen voller maken door de mentholingrediënten, en zouden een zachte en glanzende finish achter laten. Het resultaat zou volle lippen met een adembenemend plumping effect geven.

De lip boosters hebben een flock applicator die uiteraard ook in mini formaat is, ik vind ze wel wat klein en helaas niet heel veel product opnemen.

Lip boosters aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lip boosters heel erg tegenvallen, ik voel absoluut de menthol terug in de lip boosters maar het doet helemaal niks voor mijn lippen, ze worden niet voller en ik zie ook geen mooie glans. De lip boosters vind ik een complete flop.

Mini nail lacquers

De potjes zijn gemaakt van glas en uiteraard transparant waardoor je de kleuren van de nagellak mooi terug ziet. Ook op de nagellak potjes zie je de gouden details en tekst terug komen. Ook de doppen van de potjes zijn goud gekleurd.

De nagellakjes hebben de namen C01 delicate pink nails, C01 shinny lilac nails en C03 rosy glitter nails gekregen. Achterop de potjes staat niet echt belangrijke informatie over de nagellak vermeld.

zoals we van Catrice gewend zijn hebben de potjes van de nagellak dubbele doppen. De nagellak belooft tot zeven dagen mooi te blijven zitten. Ze zouden een gel glans finish achterlaten op de nagels zonder een topcoat te gebruiken, en zouden dus een week blijven zitten.

De applicators zijn ook schattig klein en je kunt er op zich prima de nagels mee lakken je moet er alleen iets vaker langs gaan als bij grotere applicators.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de kleuren van de nagellakjes echt heel erg leuk! en ze hebben zeker een mooie glans. Ik vind alleen de C02 shinny lilac nails wat tegenvallen, de kleur is echt fantastisch maar ik vond hem wat stroperig en daardoor ook niet mooi op mijn nagels te krijgen was, ook chipte deze ook gewoon heel snel en zag het er met twee dagen lelijk uit. De andere kleuren bleven veel beter en mooier zitten.

Ik vind dat Catrice een mooie collectie heeft neergezet, het was leuk geweest als deze voor de kerst in de schappen had gelegen maar oke het is niet anders. Ik had het misschien wel leuker gevonden als ze wat mooiere lip producten in de collectie hadden gedaan in plaats van de lip boosters. Ik vind het wel heel erg jammer dat de paarse nagellak kleur zo tegenviel want ik vind hem wel heel erg mooi. Over het algemeen ben ik wel te spreken over deze colelctie.

Catrice Limited editie Advent beauty gift shop – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister tot januari 2022, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s