Essence Skin lovin sensitive mineral powder

Om mijn foundation en concealer goed op zijn plek te laten zitten poeder ik mijn gezicht altijd af. In mijn stash zitten diverse poeders, transparante, getinte en losse poeders van alles is er in mijn stash te vinden. Ik blijf het leuk vinden om nieuwe poeders te proberen en doe dat dan ook regelmatig. De skin lovin sensitive mineral powder van Essence zag er interessant uit en ik was wel benieuwd naar deze poeder. Ik testte de poeder uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De poeder zit in een doosje gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel, hierdoor zie je de poeder mooi terug. Het doosje zelf ik lichtblauw en de tekst op het doosje is een combinatie van licht blauw en zwart.

De poeder heeft de naam 01 translucent gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de poeder en ook de ingrediëntenlijst staat erop.

In het doosje zit 9 g aan poeder. De poeder is vrij van geur, alcohol, siliconen, parabenen en minerale olie. De poeder belooft een matte blurry finish zonder de huid te verzwaren. De poeder bevat voedende ingrediënten zoals aloë vera en mineralen die ervoor zorgen dat de teint er natuurlijk en egaal uitziet. De poeder is niet-comedogeen en geeft de huid hierdoor een fijnere uitstraling. In de poeder zelf staat de tekst skin lovin sensitive gedrukt.

Swatchen.

Ik ben heel erg tevreden over de poeder, hij poedert mijn gezicht goed af en voelt fijn aan op mijn huid. Hij houd mijn make-up ook heel erg mooi op zijn plek en dat vind ik zelf erg prettig. De poeder is transparant, dat zou je in eerste instantie niet denken als je de kleur ziet maar hij is het wel, hierdoor is de poeder geschikt voor elke huidskleur en dat maakt de poeder extra fijn. Ik ga de poeder met veel liefde vaak gebruiken.

Essence Skin lovin sensitive mineral powder €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s