Cooling eye stick

We hebben allemaal wel eens last van wallen helaas, of het nou komt door een nacht slecht slapen of je het te laat hebt gemaakt we krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Nu kun je er een flinke laag make-up overheen doen maar wat nou als je geen make-up gebruiker bent? Ook dan wil je natuurlijk je wallen wat kunnen camoufleren. Bij de Action kwam ik een tijdje terug de cooling eye stick tegen, het is eigenlijk een verkoelende oogroller en ik was wel benieuwd naar deze stick en nam hem mee. Ik testte de stick uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De oogroller komt in een doosje en er staat een afbeelding op van een dame die de oogroller gebruikt. Er staat op het doosje al vrij veel informatie over de oogroller en dat is fijn.

Achterop het doosje staat meer informatie over de oogroller, de tekst staat er in meerdere talen op. De ingrediëntenlijst is ook op de achterkant te vinden.

De stick zelf ik licht blauw van kleur en is erg compact. De huls is gemaakt van kunststof. Je kunt de stick makkelijk meenemen omdat deze licht aanvoelt en ook niet heel veel ruimte in neemt in je tas.

Op de achterkant van de stick staat eigenlijk geen interessante informatie, alle informatie vind je dus echt op het doosje.

De stick zou wallen helpen te verminderen en zorgen voor een stralende huid rondom de ogen. Het serum is verrijkt met cafëine zou snel intrekken en zorgen voor een verfrissend effect. Je moet de stick goed schudden voor gebruik. In de huls zit 15 ml aan product.

De kop van de stick is een bal die makkelijk over de huid beweegt. De kop voelt al heel koud aan en dat voelt heel fijn aan op de huid vind ik persoonlijk, je zou de stick ook nog even in de koelkast kunnen leggen zodat hij extra koud aanvoelt.

Ik vind de stick wel heel fijn in gebruik. Op het moment dat ik hem gebruikte had ik eigenlijk geen last van wallen dus of die daadwerkelijk aangepakt worden door de stick durf ik niet te zeggen. Ik vond de stick gewoon heerlijk over mijn huid heen rollen en omdat ik wel last had van wat vermoeidheid voelde de stick heel verfrissend aan onder mijn ogen. Het serum trekt inderdaad lekker snel in. Ik ben fan van de stick en ga hem nog lekker vaak gebruiken en zou hem zeker opnieuw kopen als hij leeg is.

Cooling eye stick €0,98 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s