Essence Trend editie Wish upon a star

Toen Essence de trend editie wish upon a star aankondigde werd ik direct enthousiast, de producten zagen er zo mooi uit en kon dan ook bijna niet wachten om ze in het echt te aanschouwen. Half december was het dan eindelijk zover en lagen de producten ook echt in de winkel. Ik vond de collectie in het echt net zo mooi als op de afbeeldingen en nam hem mee. Ik testte de producten uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De collectie bestaat uit een soft body shimmer dry oil, eyeshadow palette, beauty sleep pillow mist, caring lip balm – pr reacting lip glow, nail stickers en een brush duo.

soft body shimmer dry oil

Het flesje is gemaakt van glas en compleet transparant, de tekst op het flesje is blauw gekleurd. Ik vind het leuk dat je het product door het flesje heen ziet, dat maakt het een mooi geheel.

De soft body shimmer dry oil heft de naam 01 you are made of stardust gekregen. Achterop het flesje staat wat meer informatie over het product en ook de ingrediëntenlijst ontbreekt niet.

De body oil belooft een stardust glow. De olie zou droog zijn en bevat een zachte body simmer en heeft een subtiele vanillegeur. Je huid zou een prachtig gouden glans krijgen. De body oil zou extreem snel intrekken zonder een vettig laagje achter te laten.

Het flesje heeft een handig pompje gekregen waarmee je de olie makkelijk uit het flesje kunt halen, er komt een fijne hoeveelheid van de olie uit het pompje.

Swatchen.

Body oil aangebracht.

Ik ben niet enthousiast over de olie, de geur van vanille is echt duidelijk te ruiken en dat vind ik heerlijk. Ik zie alleen niks van de shimmer terug op mijn huid en daarom valt hij mij tegen, ik had er meer van verwacht maar helaas.

Eyeshadow palette

Het oogschaduw palette ziet er prachtig uit, hij heeft een fluwelen laagje die blauw gekleurd is en de sterretjes en tekst op het palette is goud kleurig. Het geheel is prachtig.

Het palette heeft de naam 01 close your eyes….make a wish! gekregen. Achterop het palette staat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst.

Als je het palette opent zie je in de deksel een mooie tekst staan in goud kleur. Het palette bevat negen kleuren oogschaduw die glinsterend, intens en sprankelend beloven te zijn. Je kunt best wel veel kanten op met het paletten want de kleuren zijn best divers dus er zijn best veel combinaties mogelijk. In het palette zit 7,2 g aan oogschaduw.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt het het palette.

Ik vind het oogschaduw palette fantastisch, de kleuren zijn goed gepigmenteerd en goed met elkaar te combineren. Ik heb het palette gebruikt voor mijn kerst look en de oogschaduw bleef lang en goed zitten. Ik ben er blij mee.

ph-reacting lip glow

De huls van de lip glow ziet mooi uit, de dop is transparant met blauwe tekst en de huls zelf is goudkleurig, ik vind het geheel heel mooi.

De lip glow heeft de naam 01 kisses come true gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de lip glow, de ingrediëntenlijst staat er niet op vermeld.

De lip glow heeft een subtiele vanille geur. De lip glow heeft een transparant roze kleur. Het leuke aan de lip glow is dat hij zich aanpast aan de ph waarde van je lippen, het betekend dus dat de lip kleur bij iedereen anders uitpakt omdat de ph waarde in de lippen bij iedereen anders is. In de huls zit 2,8 g aan product.

Swatchen.

Lip glow aangebracht op mijn lippen.

Ik ben erg tevreden over de lip glow, ik vind de vanille geur echt heel erg lekker. Ik vind dat de kleur heel positief uitpakt op mijn lippen, hij was eerst vrij licht maar later werd hij veel donkerder en dat vind ik erg leuk. Het is een hele verassing hoe de lip glow uitpakt op de lippen maar ik was blij met het resultaat.

caring lip balm

De verpakking van de lip balm ziet er heel mooi uit hij heeft de een hele leuke vorm gekregen in een mooie gouden kleur, ik vind het echt een eyecatcher.

Onderop de huls staat eigenlijk weinig informatie die interessant is dus de ingrediëntenlijst is ook niet terug te vinden.

De lippenbalsem heeft een leuke ronde vorm gekregen en ruikt naar vanille. De lippenbalsem belooft de lippen lekker zacht te maken en een subtiele glans te geven.

Swatchen.

Lippenbalsem aangebracht.

Ik vind de lippenbalsem heel fijn, de geur is erg aangenaam en hij voelt ook fijn aan op de lippen. Ik kreeg het gevoel dat mijn lippen lekker verzorgd werden door de lippenbalsem en dat vind ik erg fijn.

Beauty sleep pillow mist

De pillow mist zit in een plastic transparant flesje, Op het flesje zitten gouden sterretjes en ook de tekst is goud, aan de binnenkant zie je een blauwe achtergrond.

De pillow mist heeft de naam 01 dream bright like a starry night! gekregen. Achterop het flesje staat meer informatie over de pillow mist en ook de ingrediëntenlijst staat erop.

In het flesje zit 150 ml aan pillow mist. De pillow mist zou ervoor zorgen dat je slaapt als een prinses door de overheerlijke geur van lavendel en sinaasappel. Je sprayt de mist gewoon op je kussen en dan zou je heerlijk slapen.

Er zit een normale verstuiver op het flesje waar ook een normale hoeveelheid spray uitkomt.

Ik ben niet overtuigt van de spray, de geur die is heel lekker daar kan ik kort over zijn. De geur vervliegt alleen heel snel, ik had het op mijn kussen gesprayd en wat ik vervelend vind is dat je op een vochtig kussen gaat liggen, maar je ruikt de spray echt heel kort hij vervliegt heel snel. Ik heb niet beter geslapen door de pillow mist.

Ik ben wel tevreden over deze prachtige collectie, eigenlijk op twee producten na vond ik alle producten fijn. Ik vind de producten heel mooi opgezet en eigenlijk ook goed gelukt. Ik kreeg wel echt een feestdagen gevoel met deze collectie en ben heel erg blij met de producten die mij bevielen. Ik vind dat Essence het weer goed gedaan heeft met deze collectie.

De Essence trend editie Wish upon a star is nog verkrijgbaar tot half januari bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s