Essence Hello good stuff! milky face moisturizer

Ik vind een verzorging voor mijn huid altijd erg fijn, vooral met het koude weer is een extra verzorgingslaagje erg fijn. De hello good stuff! milky face moisturizing van Essence zag er erg interessant uit, toen ik er wat meer informatie over las was ik erg benieuwd geworden wat het product voor mijn huid zou doen. Ik nam het product mee en testte het uit. Ik vertel wat ik van het product vind.

 

De moisturizer zit in een glazen transparante flesje, de wikkel is roze met oranje gekleurd, de tekst is wit met zwart. De bovenkant van het flesje is roze gekleurd en dat matcht leuk samen.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over het product, uiteraard ontbreekt de ingrediëntenlijst ook niet achterop het flesje.

De moisturizer is vrij van siliconen, microplastic deeltjes, minerale olie, parabenen en pegs. De moisturizer zou een lichte structuur hebben en bevat kurkuma en haverwater, hierdoor zou het product snel geabsorbeerd worden en opgenomen worden door de huid. Of je nou in de ochtend een frisse boost wilt of een primer voor je make-up, deze moisturizer is veelzijdig. In het flesje zit 30 ml aan moisturizer.

Het flesje bevat een pompje waardoor het product uit het flesje komt, dit is super hygiënisch en je kunt de moisturizer heel fijn met je vinger in masseren.

Swatchen.

Moisturizer aangebracht op mijn vingers.

Ik vind de moisturizer erg fijn, allereerst is de geur heel erg lekker! Het product brengt heel erg makkelijk aan op mijn huid en trekt inderdaad lekker snel ik. Ik vind het echt een lekkere boost voor mijn gezicht en heb ook wel echt het idee dat het verzorgd. Ik zie geen verschil op mijn gezicht als ik de moisturizer wel of niet draag maar ik merk het wel aan mijn huid.

Essence Hello good stuff! milky face moisturizer €4,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s