Preview Catrice limited editie Bang boom brow

PROFESSIONELE TOOLS VOOR EXPRESSIEVE STATEMENT WENKBRAUWEN Wenkbrauwen zijn het helemaal voor ons! De professionele tools in de CATRICE Limited Edition BANG BOOM BROW creëren volle wenkbrauwen met maximale hold van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. De Brow Fix Soap Stylist is er nu in zes verschillende tinten – een perfecte match voor elke wenkbrauwkleur, inclusief een instant lifting effect. Voor nóg meer wow- momenten in het nieuwe jaar verzekeren de Duo Brow Lift Brush en de Face & Brow Fixing Sray langdurig volume en borstelige wenkbrauwen van mid-januari tot midden maart 2022!

 

BROW FIX SOAP STYLIST

Vind jouw perfecte match: een styling booster voor fijne, blonde haartjes of een contouring product voor volle, donkere wenkbrauwen – met de zes tinten vindt elk wenkbrauwtype gegarandeerd de goede kleur. Het lifting effect helpt bij het creëren van expressieve wenkbrauwen met langdurig volume in no-time! Adviesprijs €3,99

FACE & BROW FIXING SPRAY

Flawless make-up, mat en fixerend: met de Face & Brow Fixing Spray is één spray alles wat je nodig hebt om je look te fixeren. Dankzij de toegevoegde groene thee voelt de matterende spray fijn aan op de huid en houdt het je perfect gestylde wenkbrauwen de hele dag in vorm.
Adviesprijs €4,99

DUO BROW LIFT BRUSH

Get in Shape! De Duo Brow Lift Brush geeft je wenkbrauwen de perfecte vorm om te matchen met de vorm van je gezicht. Het professionele borsteltje met kwalitatieve, synthetische haartjes biedt twee keer hulp: borstel je wenkbrauwen in een opwaartse beweging met de spoolie, breng ze in de ideale positie en fixeer ze met het ovale borsteltje. Vol volume voor unieke momenten! Adviesprijs €2,89

De limited editie Bang boom brow is verkrijgbaar vanaf middel januari tot midden maart 2022 bij Kruidvat en Trekpleister, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s