Cien Cellular beauty eye mousse

Ik vind het erg belangrijk om een goede creme onder mijn ogen te gebruiken, helaas merk ik dat ik de laatste tijd wat allergisch lijk voor sommige oog creme’s, ik krijg dan erg rode plekken onder mijn ogen en mijn huid word erg droog. Ik heb inmiddels wel weer een fijne oog creme gevonden die mijn huid tot nu toe wel aan kan. Een tijdje geleden kwam ik de cellular beauty eye mousse tegen van het merk Cien welke te koop is bij Lidl, ik was benieuwd naar deze mousse en nam hem mee. Ik testte de eye mousse uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De mousse zit in een doosje welke paars gekleurd is, de tekst op het doosje is een combinatie van blauw en wit, ik vind het wel jammer dat de tekst volledig in het engels is.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de eye mousse, deze staat er in meerdere talen op en ook in het nederlands. Ook staat er op de achtergrond een tube afgebeeld in een donker paarse kleur, ik vind het geheel wel erg leuk.

De ingrediëntenlijst staat op de zijkant van het doosje vermeld.

De eye mousse zit in een tubetje die ook een leuke paarse kleur heeft gekregen, de tekst is wederom wit met donker blauw. De dop van het tubetje is zilverkleurig. Het geheel ziet er wel mooi uit.

Achterop het tubetje staat vermeld hoe je de mousse kunt gebruiken, de tekst staat er alleen in het engels op.

De mousse zou een luchtige textuur hebben en is speciaal ontwikkeld voor onder de ogen, de mousse zou zorgen voor een frisse uitstraling rondom de ogen. Je kunt de mousse dagelijks bijvoorbeeld s’morgen en s’avonds na het reinigen van de huid onder de ogen aanbrengen en zachtjes in masseren. In het tubetje zit 15 ml aan oog mousse.

Het tubetje heeft een kleine opening en hierdoor krijg je een hele fijne hoeveelheid aan mousse uit de tube, ook loopt de tube licht schuin af en ik vind dit zelf wel heel hygienisch.

Swatchen.

oog mousse aangebracht op mijn hand.

Mijn eerste ervaring met de mousse is erg positief, de mousse voelt fijn aan onder mijn ogen en lijkt ook de huid wat te verkoelen. Ik had zelf wel een iets andere textuur verwacht omdat het voor mijn gevoel niet echt mousse is maar dat is bijzaak, de geur is ook erg aangenaam. Voor nu vind ik de mousse erg fijn en lijkt mijn huid er positief op te reageren, wat het op de langere termijn met mijn huid doet moet ik ervaren, omdat mijn huid soms alsnog een allergische reactie geeft.

Cien Cellular beauty eye mousse €3,99 – Verkrijgbaar bij Lidl(zit niet in het standaard assortiment maar komt vaak terug in de winkel)

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s