Essence Out in the wild eyeshadow palette

Toen Essence de out in the wild eyeshadow paletten uitbracht was ik zelf erg benieuwd naar deze paletten, het duurde even tot ik ze kon bemachtigen maar was erg blij toen ik ze had. Ik testte eerder al de groene variant uit en die vind ik zelf erg mooi en ik vond het ook hoog tijd om de roze variant uit te testen. Ik heb inmiddels het palette uit getest en vertel wat ik van dit palette vind.

 

Het palette is gemaakt van stevig karton en ziet er prachtig uit, op het palette staan blaadjes afgebeeld en het palette heeft op sommige plaatsen een 3D effect. De tekst op het palette is wit gekleurd, ik vind de combinatie van alles heel erg mooi.

Het palette heeft de naam 01 Don’t stop blooming! gekregen. Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

Als je het palette opent zie je dat de afbeelding van de buitenkant ook doorloopt in de deksel, daar vind je ook een handige spiegel. In enkele oogschaduw pans staat een mooi bloemetje gedrukt, het palette bevat zowel matte als glinster kleuren. In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw, in totaal zit er 10,2 g oogschaduw in het palette.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind dit palette ook weer een pareltje. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en is mooi op te bouwen, ik vind het leuk dat er meerdere verschillende kleuren in het palette zitten waardoor je ook diverse looks kunt maken. De oogschaduw is wel wat poederig dus even aftikken is wel aan te raden. Ik ga dit palette met heel veel liefde gebruiken want ik vind hem echt geweldig en ook een aanrader.

Essence Out in the wild eyeshadow palette €6,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s