Lip oil treatment

Mijn lippen zijn in deze tijd onwijs droog en hebben echt verzorging en hydratatie nodig. Lip olie is al een tijd een populair product in de beauty wereld en je kun het tegenwoordig heel makkelijk kopen. Eigenlijk gebruiken we veel producten met olie voor ons haar en lichaam en de lippen mogen zeker niet achter blijven. Bij de Action kwam ik een aantal lip olie’s tegen met verschillende kleuren, ik was erg benieuwd naar de lip olie dus nam er een aantal mee. Ik vertel wat ik van de lip olie vind.

 

De lip olie tubetjes zitten op een kaart, ik vind de kaarten er ook wel erg mooi uitzien. De lip olie is goed verpakt dus je hebt eigenlijk altijd een nieuw exemplaar die niet gebruikt is.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de lip olie en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

Zoals ik al vertelde zit de lip olie in een tube, en die hebben verschillende kleuren gekregen. De tekst op de tubes is zwart en de doppen zijn goudkleurig. Ik vind het wel een leuke combinatie.

Achterop de tubes staat eigenlijk geen belangrijke informatie dus alles wat je wil weten staat echt op het karton.

De lip olie belooft je lippen nog intensiever te verzorgen dan een reguliere lippenbalsem. In de tubes zit 15 ml aan lip olie. De lip olie’s zijn verkrijgbaar in verschillende varianten zoals arganolie, almond olie en rozenbottel olie, ze bevatten anti oxidant en zijn verrijkt met vitamine E.

De tubes lopen een beetje rond af aan de onderkant en hebben een vrij grote opening, hierdoor komt er vrij veel van de lip olie uit, ik vind dat zelf iets minder prettig want zo verspil je best veel van het product.

Swatchen.

Lip olie’s aangebracht op mijn lippen.

Ik ben wel tevreden over de lip olie’s, ze hebben allereerst een hele lekkere geur en ze voelen ook wel heel lekker aan op mijn lippen. Ik merk dat de lip olie’s mijn lippen heel goed verzorgen, wel voelen mijn lippen natuurlijk wat vettig aan en blijven er snel haartjes in plakken en dat is wat minder. Als je opzoek bent naar een lip olie die je lippen goed verzorgen kan ik deze lip olie’s zeker aanraden, ze hebben ook een hele lichte kleur en dat is wel leuk.

Lip oil treatment €0,98 p/s – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s