Fab Factory mint crush en pink crush eyeshadow palette

Bij de Action krijgen ze steeds vaker mooie oogschaduw paletten en een tijd geleden haalde ik al twee oogschaduw paletten van Fab Factory, deze bevielen mij heel erg goed en ik was dan ook erg verrast toen ik weer nieuwe paletten van dezelfde collectie tegen kwam. Dit keer ging het om het mint crush en pink crush palette, ze zagen er heel erg mooi uit en ik was benieuwd naar deze paletten en nam ze mee. Ik testte ze uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De paletten zitten op een kaart en daardoor erg goed verpakt, ik vind de vormgeving van de kartonnen kaarten ook gewoon heel erg mooi eruit zien. Het handige van deze verpakking is dat je het palette kan openklappen om de kleuren te bekijken maar niet kan swatchen, ideaal uitgevonden.

Achterop de kaarten staat wat meer informatie over de paletten en ook de ingrediëntenlijsten. Ook staat er een afbeelding met de kleuren die je kan verwachten in het palette, ook altijd erg handig al kunnen kleuren soms wel wat afwijken.

De paletten zelf zijn gemaakt van kunststof en hebben opvallende kleuren, het groene en roze palette zullen zeker opvallen in mijn stash. De tekst op de paletten zijn wit gekleurd.

Achterop beide paletten staat niet heel veel belangrijke informatie vermeld.

In de deksel van het palette vind je een spiegel, en dat vind ik een heel fijn extraatje. In de paletten zitten negen kleuren oogschaduw, in totaal zit er 9 g oogschaduw in het palette. Ook krijg je een dubbelzijdig sponsapplicator bij het palette. De paletten sluiten niet helemaal goed af dat is wel wat lastiger. Beide paletten bevatten matte en shimmer kleuren oogschaduw.

Mint Crush

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Pink Crush

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind beide paletten er heel schattig uitzien en een mooi formaat hebben, doordat ze niet helemaal goed afsluiten zijn ze niet zo makkelijk mee te nemen. Ik vind het mint crush palette zeker een aanrader, hij heeft mooie kleuren en een goede pigmentatie en vind de ooglooks ook erg mooi geworden. Het pink crush palette viel me wat tegen, ik vind de kleuren mooi maar de pigmentatie minder daarom vind ik de ooglooks ook niet zo mooi geworden.

Fab Factory Mint crush en pink crush eyeshadow palette €1,95 p/s – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s