Catrice Power full 5 lip care

Lip verzorging is erg belangrijk voor mij persoonlijk, mijn lippen voelen snel droog aan en overal waar ik naartoe ga moet ik lip verzorging’s producten bij me hebben. Gelukkig heb je tegenwoordig naast standaard lippenbalsems zonder kleur ook getinte lippen balsems die ook weer heel geschikt zijn voor overdag, zo heb je en verzorgde lippen en kleur. Ik was erg benieuwd naar de power full 5 lip care producten van Catrice. Ik testte de producten uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen zijn gemaakt van karton en daardoor voelt het wel wat goedkoop aan, De doppen hebben de kleur van het lip product gekregen en de onderkant is een combinatie van goud met wit. De tekst op de huls is ook goud met wit gekleurd.

Op de achterkant van de hulzen is een sticker geplakt waar wat extra informatie over het product opstaat. De ingrediëntenlijst word niet op de huls vermeld maar wel op de website van Catrice.

De producten zijn verkrijgbaar in vier kleuren die de namen, 010 charming rose – 020 sparkling guave – 030 sweet cherry – 040 addicting cassis ,hebben gekregen.

De producten beloven ultrahydraterend en verzorgend te zijn, subtiele tinten te hebben, en komkommer, watermeloen, gojibes, gemberwortel en hyaluronzuur te bevatten. In de hulzen zit 3,5 g aan product.

Swatchen:De producten zijn verkrijgbaar in vier kleuren die de namen, 010 charming rose – 020 sparkling guave – 030 sweet cherry – 040 addicting cassis ,hebben gekregen.

Producten aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de producten erg fijn aanvoelen op mijn lippen, ik voel echt dat mijn lippen verzorgd worden en ook lekker zacht. Ik vind dat het product ook lekker lang blijft zitten en eigenlijk had ik de hele dag gehydrateerdde lippen. Ik vind de lichtste kleur 010 charming rose de minst mooie kleur omdat je deze niet heel duidelijk ziet, de andere drie kleuren zie je heel erg mooi zitten en zelfs geven ze de lippen een mooie glans. Ik zou de producten zeker aanraden omdat je verzorging en kleur in één krijgt.

Catrice Power full 5 lip care €3,59 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s