Max Factor Creme puff pressed powder

Poeder vind ik een belangrijk product in mijn make-up routine, ik heb diverse poeder producten in mijn stash en gebruik ze met veel liefde. Over het algemeen vind je vooral low budget merken in mijn stash en heel af en toe wil ik eens een uitstapje maken naar een duurder product. Een tijdje geleden kwam de Creme puff pressed powder van Max Factor in de aanbieding voor €5,00, aangezien ik best wel benieuwd was naar de poeder besloot ik hem voor deze lage prijs mee te nemen. Ik testte de poeder uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De poeder zit in een doosje gemaakt van plastic, de onderkant van het doosje is zwart en de deksel is goudkleurig, de tekst op de deksel is zwart.

Achterop de poeder staat de naam van de kleur, ik heb de kleur 55 candle glow, er zijn in totaal acht kleuren verkrijgbaar. Ik vermoed dat er achterop het doosje nog wat meer informatie zal staan maar ik kan dit niet lezen door de sticker die erop zit, als ik deze los haal blijft er een nare plaklaag achter op het doosje dus laat hem maar zitten.

In het doosje zit 21 g aan poeder. De deksel zit echt los op het doosje en niet vast. De creme puff pressed powder belooft een matte afwerkingspoeder te zijn die zou werken met alle huidtypen. De poeder zou licht reflecterende deeltjes bevatten waardoor een zachte fluweelachtige textuur op je huid gecreëerd wordt. De poeder zou een vlekkeloos resultaat achterlaten. Ik vind het fijn dat de poeder een lekker groot oppervlakte heeft om in te dippen.

Swatchen.

Ik ben heel erg verrast door de poeder, toen ik hem zag was ik bang dat hij te donker zou zijn voor mijn gezicht maar uiteindelijk was dat totaal niet het geval. De poeder ruikt super lekker en dat maak je niet vaak mee dat poeder een heerlijke geur heeft. Ik vind de poeder er mooi uitzien op mijn gezicht en hij brengt inderdaad vlekkeloos aan. Ik vind de poeder gewoon heel fijn in gebruik en ga hem zeker met veel plezier gebruiken en ben blij dat ik hem voor zo’n low budget prijs heb kunnen kopen.

Max Factor Creme puff pressed powder €14,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s