Meeki Lip colour paletten

Lip producten heb ik een zwak voor, een mooie lipstick of glanzende lipgloss daar draai ik mijn hand niet voor om en je hebt dan ook diverse lip producten die je kunt krijgen. Ik heb een aantal lip paletten in mijn stash, de producten in een lip palette zijn toch net wat anders dan een lipstick of lipgloss. Ik kwam bij Action een tijd geleden twee mooie lip paletten tegen die me wel aanspraken en ik was benieuwd naar deze paletten. Ik testte de paletten uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De palette zitten in een doosje verpakt en ik vind dat zelf altijd een goede zaak want zo kun je een palette niet zo makkelijk open maken om te swatchen. De doosjes zien er vrolijk gekleurd uit, het ene doosje is geel met oranje en zwart en het andere doosje is groen met roze en zwart. De tekst op de doosjes is wit gekleurd.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over de lip producten, ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

De paletten zelf zijn gemaakt van kunststof en hebben een transparante deksel, de binnenkant van het palette is zwart. De tekst op de deksel is wit gekleurd en dat in combinatie met de lip producten die je door het deksel heen ziet, maakt het een mooi plaatje.

Achterop het palette staat ook de naam van het palette vermeld, de paletten hebben de namen 604 sweet oblivion en 607 sacred sin gekregen. Verder word de ingrediëntenlijst ook nog een keer achterop de paletten vermeld.

In de paletten zitten acht kleuren voor je lippen. Meeki belooft dat de tinten zacht en romig zouden aanvoelen op de lippen. In beide paletten zit 8 g aan producten dus elke kleur bevat 1 g. Ook zit er een dubbelzijdige kwastje in het palette waarmee je de producten kunt aanbrengen.

Sweet oblivion

Swatchen.

Kleuren uit het palette aangebracht op mijn lippen.

Sacred sin

Swatchen.

Kleuren uit het palette aangebracht op mijn lippen.

Ik moet het Meeki nageven de producten voelen inderdaad zacht en romig aan op mijn lippen, helaas merk je dit ook in het palette en moet je deze op een koele plek bewaren anders smelten de producten zo weg. Het kwastje vind ik een groot drama ik kon de producten er wel mee aanbrengen maar de haartjes lieten erg los dus ik had haartjes in mijn lippen geplakt zitten. De producten blijven echter niet heel lang zitten, zodra je gaat eten of drinken is het product snel van de lippen verdwenen en moet je het weer bijwerken, aangezien het aanbrengen iets meer tijd kost omdat je de kleur een beetje moet opbouwen vind ik de paletten gewoon niet fantastisch, was misschien ook te verwachten voor die €1,49 wat ik per palette betaalde maar het is wel jammer want de kleuren zijn erg mooi.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s