Catrice The epic earth collection eyeshadow palette

Ik heb al diverse oogschaduw paletten van Catrice getest en met name de collection eyeshadow palettes zijn populair bij mij. Ik heb ze bijna allemaal en ook getest en het overgrote deel vind ik ook echt heel fijn. Het The epic earth palette had ik al een tijdje in mijn bezit maar nog niet uitgeprobeerd, ik vind het palette er op het eerste gezicht mooi uitzien dus was erg benieuwd hoe hij zou bevallen. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt can kunststof en de deksel is transparant, De tekst is op het palette is goudkleurig en dat in combinatie met de oogschaduw kleuren geeft het geheel een mooie uitstraling.

De achterkant van het palette is zwart gekleurd. Het palette heeft de naam 010 inspired by nature. Achterop het palette staat wat meer informatie over de oogschaduw en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld.

In het palette zitten negen kleuren oogschaduw die vrij zijn van microplastic deeltjes. De oogschaduw beloofd langhoudend en hooggepigmenteerd te zijn. Het palette bevat glanzende en matte oogschaduw kleuren. Naast zeven gekleurde oogschaduw kleuren krijg je ook een base en highlight kleur in dit palette. In totaal zit er 9,5 g aan oogschaduw in het palette.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette echt heel erg mooi en de kleuren in het palette zijn echt goed qua pigmentatie. Ik vind het niet het orgineelste palette qua kleuren want dit soort kleuren zie je in heel veel paletten terug komen, dus ik kan me voorstellen dat als je al meerdere van dit soort kleuren in je stash hebt je dit palette zou laten liggen. Ik ben wel blij dat dit palette toch weer heel goed beviel want ik heb toch altijd wel hoge verwachtingen bij deze paletten omdat ik de meeste uit deze lijn fijn vind.

Catrice The epic earth collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s