Revolution Re-loaded highlighter palette

highlighter is de afgelopen jaren toch ook wel een favoriet product geworden bij mij, ik kan heel erg blij worden van een mooie glimmende highlighter die bepaalde delen van mijn gezicht net wat meer laat opvallen. Ik heb diverse highlighters in mijn stash en ik blijf het leuk vinden om nieuwe highlighters te testen want er kan maar zo weer een mooi pareltje bijzitten. Bij Trekpleister hadden ze een tijdje geleden alle make-up van Revolution met een dikke korting en ik zag daar een heel mooi highlighter palette liggen. Ik kocht het palette want ik was erg benieuwd naar dit palette. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van dit palette vind.

 

Het palette is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel, hierdoor kun je de highlighters mooi door het palette heen zien. De tekst op het palette is goud kleurig en dat vind ik zelf wel erg mooi.

Achterop het palette staat de naam van het palette die luid, re-loaded lustre lights warm. Achterop het palette staat eigenlijk totaal geen informatie over het product en ook de ingrediëntenlijst staat er niet op vermeld.

Het palette belooft koele en warme tinten, daarnaast zouden de highlighters vrij neutraal zijn van kleur. De highlighters zouden een zachte afwerking hebben. De higlighlight kleuren hebben ook namen gekregen, champagne gold, rose cold, cool bronze en warm bronze. In het palette zit in totaal 20 g aan poeder. Het palette is vegan en dierproefvrij.

Swatchen:Champagne gold – Rose gold – Cool bronze – Warm bronze.

Highlighters aangebracht op mijn gezicht.

Ik ben onder de indruk van het palette, de highlighters hebben een mooie pigmentatie en zie je ook mooi terug. Op mijn gezicht vind ik persoonlijk de koele tinten het mooiste omdat de warme tinten iets minder tot zijn recht komen, maar dit kan je wel weer mooi oplossen door een fixing spray te gebruiken waardoor de kleur er meer uitspringt. Ik vind de pans ook lekker groot en dat is erg fijn want zo kan je er makkelijk met je kwast indippen en dat vind ik een groot voordeel. Ik ga dit palette met nog heel veel plezier gebruiken.

Revolution Re-loaded highlighter palette €9,90 – Verkrijgbaar online.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s