Essence 24ever bold & defined volume mascara

Ik ben helaas niet gezegend met hele lange wimpers dus ik gebruik altijd mascara die mijn wimpers zwarter maken en mogelijk ook meer volume en lengte geven. Gelukkig zijn er veel mascara’s die deze effecten geven, tuurlijk is het tijdelijk en is het weer weg zodra ik mijn make-up verwijder. Maar met een make-up look vind ik het effect wel erg mooi. Essence bracht een tijdje geleden twee nieuwe mascara’s uit, namelijk de 24 ever bold en defined volume mascara’s. Ik was erg benieuwd naar de mascara’s en nam ze mee. Ik testte beide mascara’s uit en vertel wat ik van de mascara’s vind.

 

De mascara’s hebben een zwarte huls, de tekst in een combinatie van twee kleuren, wit is de basic kleur en bij de bold mascara is de roze kleur erbij gebruikt en de defined mascara heeft een paarse kleur. Ik vind de hulzen er mooi uitzien.

Achterop de mascara hulzen staat wat korte informatie over de mascara’s, de ingrediëntenlijst staat niet op de hulzen maar is wel terug te vinden op de site van Essence.

De mascara’s beloven dramatisch gekrulde en verzorgde wimpers de hele dag lang. In de mascara’s hebben een voedende textuur met hennep, amandel, jojoba olie en vitamine E. De mascara’s zouden de wimpers een diepzwarte kleur geven die tot 24 uur blijft zitten. De bol mascara zou zorgen voor een gewaagde ooglood en de defined mascara zou zorgen voor gedefineerde wimpers. In beide hulzen zit 12 ml aan mascara.

De bold mascara heeft een kunstof borsteltje die een lichte curve heeft waardoor je alle haartjes mee zou kunnen pakken, je kunt de volume naar wens opbouwen.

De defined mascara heeft een vezelborsteltje voor gedefineerde wimpers, ook voor deze mascara geld dat he de volume naar wens kunt opbouwen.

Bold mascara

Defined mascara

Hoewel de mascara’s op elkaar lijken zijn ze wel echt totaal anders. Allereerst begint het al bij het borsteltje en dat merk ik ook direct in het effect op mijn wimpers. Ik vind het resultaat van de bold mascara echt een beetje tegenvallen, ik had er echt wat meer van verwacht ook al bouw ik de mascara op beter dan dit word het niet, de defined mascara daarin tegen vind ik wel echt heel fijn, het resultaat op mijn wimpers vind ik echt heel erg mooi en ook veel mooier dan de bold mascara. De echte winnaar is voor mij de defined mascara en die zou ik zeker aanraden, de bold mascara zou ik persoonlijk niet aanraden.

Essence 24ever bold & defined volume mascara €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s