Catrice Limited editie Glam & doll without worries

De glam & doll mascara’s van Catrice zijn best wel populair en er zijn inmiddels ook diverse varianten uitgebracht. Nu heeft Catrice een limited editie uitgebracht van deze mascara’s, de collectie bestaat uit drie mini mascara’s van de varianten die dus in full size verkrijgbaar zijn in het schap van Catrice. De mini’s hebben de orginele formule en borstel maar dan in een klein formaatje die weer ideaal zijn om mee te nemen. Ik testte de drie mini’s uit en vertel wat ik van de mini’s vind.

Er zijn dus drie mini’s verkrijgbaar en om even het verschil in formaat te laten zien heb ik ze naast hun grote broer neergezet zodat je het verschil goed kunt zien. De varianten die verkrijgbaar zijn:volume mascara, volume mascara waterproof en de false lashes mascara waterproof. In de mini’s zit 6 ml aan mascara en de grote variant bevat 10 ml aan mascara.

De hulzen hebben precies dezelfde kleuren en vormen als de full size mascara’s. De tekstkleuren variëren van zilver tot donker blauw. De false lashes waterproof mascara heeft ook een sticker op de dop zitten en dat heeft de grote variant ook.

Achterop de hulzen staat eigenlijk geen informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat er niet op. Meer informatie over de mascara’s kun je terug vinden op de website van Catrice of via deze link vind je het persbericht. De ingrediëntenlijst is wel via de site van Catrice te vinden.

Omdat het drie verschillende mascara’s zijn, beloven ze ook alle drie wat anders.

Volume mascara(zwart):De mascara zou een ultra lichte textuur hebben en je wimpers een diepzwarte kleur, extra volume, lengte en volheid geven.

Volume mascara waterproof(donkerblauw):De mascara een ultra volumineuze, perfect gedefineerde wimpers geven met een adembenemende krul die de hele dag zou blijven zitten.

False lashes mascara waterproof (licht blauw):De mascara zou een diep zwarte textuur hebben en de wimpers een dramatisch vals effect geven.

Volume mascara

De mascara heeft een speciaal elastomeer borsteltje gekregen waarmee je de mascara makkelijk zou kunnen aanbrengen. De huls is gemaakt van 78% plastic.

Volume mascara waterproof

De mascara heeft een elastomeerborsteltje dat een bijzonder grote hoeveelheid van de zwarte, waterproof textuur absorbeert en elke individuele wimper bedekt zonder deze te verzwaren. De huls is gemaakt van 79 % gerecycled pet.

False lashes mascara waterproof

De mascara heeft een geboge elastomeerborsteltje, waarmee je de mascara makkelijk kunt aanbrengen. De huls is gemaakt van 78 % gerecycled plastic.

Volume mascara

Volume mascara waterproof

False lashes mascara waterproof

Ik vind de mascara’s allereerst echt hel schattig en het formaat is super handig om mee te nemen. Het is ook erg fijn dat ze dezelfde formule en borsteltjes hebben als de de grote varianten. Ik ben over beide volume mascara’s erg tevreden ik zie echt dat mijn wimpers mooi zwart zijn en meer volume hebben gekregen en zelfs lengte, de false lashes variant vind ik wat minder want ik vind het resultaat te veel lijken op de volume mascara’s en ik zie absoluut geen false lashes effect en dat vind ik jammer dus die zou ik niet aanraden. De mascara’s zijn in de winkel verkrijgbaar tot januari 2022 en online zullen ze te koop blijven bij het Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s