Fab Factory Underwater waves 12 color baked eyeshadow palette

Ik ben obsessed met oogschaduw, ik draai mijn hand dan ook niet om voor een mooi palette. Action heeft de laatste jaren veel mooie palette uitgebracht en er komen nog steeds prachtige paletten bij. Een tijdje terug kwam ik het underwater waves 12 color baked eyeshadow palette van Fab Factory tegen en ik was erg benieuwd naar het palette. Ik heb al meerdere van dit soort palettes getest van de Action en ik was daar erg tevreden over. Ik vertel wat ik van dit palette vind en of ik hem kan aanraden.

Het palette is gemaakt van stevig karton en is ook prachtig vormgegeven. De blauwe kleur met gouden accenten zijn echt een eycatcher in je stash en als ik dan bedenk wat dit palette kost ben ik erg verbaasd dat ze voor deze prijs zo’n mooie buitenkant kunnen maken.

Op de achterkant van het palette staat een afbeelding waar de kleuren die in het palette zitten op staan, ook staat er meer informatie over het palette achterop en de ingrediëntenlijst.

In de deksel van het palette zit een mooie spiegel verwerkt wat ik altijd een pluspunt vind. In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw en onder de pans zijn de namen van de kleuren gedrukt. Je kunt de oogschaduw zowel nat als droog gebruiken. In het palette zit in totaal 14,52 g aan oogschaduw, dit komt omdat de pans verdeeld zijn in meerdere grammen aan oogschaduw.

Swatchen:Star fish – sea anemone – – sea horse – deep sea- coral – blue lagoon – pearl – mermaid – jelly fish – sea weed – sun set – kelp.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben heel erg blij met het palette, ik heb het palette alleen droog gebruikt dus weet niet hoe de kleuren zijn als ze vochtig gemaakt worden. Ik vind dat de kleuren heel veel pigment hebben en ook mooi uitblenden, je kunt diverse ooglooks maken met het palette door de verschillende kleuren. Ik ben zelf dol op de gewaagdere kleuren en die zitten zeker in dit palette. Ik vind dit palette een dikke aanrader.

Fab Factory Underwater waves 12 color baked eyeshadow palette €4,79 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s