Glamping Squad 9 color eyeshadow palette

Toen ik een poosje terug bij de Action kwam zag ik een te schattig oogschaduw palette liggen namelijk het glamping squad 9 color eyeshadow palette. Hoewel ik zelf niks met kamperen of campers heb vond ik het uiterlijk van dit oogschaduw palette er gewoon te leuk uitzien. Ik testte het oogschaduw palette uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van karton, het is niet het stevigste karton als wat ik bij andere paletten gewend ben bij de Action. Het campertje heeft hele leuke kleuren gekregen en ik vind de vormgeving gewoon erg leuk.

Achterop het palette staat meer informatie over het oogschaduw palette en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld. Je vind op de achterkant ook een afbeelding van alle kleuren die in het palette zitten.

In de deksel van het palette zit een spiegel en ik vind het erg leuk dat ze ook gordijntjes langs de spiegelrand hebben geplaatst het ziet er schattig uit. Boven de oogschaduw pans staan de namen van de kleuren vermeld en dat vind ik ook erg leuk. In het palette zitten voornamelijk roze oogschaduw kleuren, het palette is compleet vegan.

Swatchen:glampfire – girl squad – under the stars – glamping time – party vibes – in the woods – beauty sleep – no destination – just chilling

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben heel erg enthousiast over het oogschaduw palette, ik vind het pigment erg goed voor zo’n goedkoop palette. De oogschaduw is makkelijk uit te blenden en ook heel goed op te bouwen zodat je de kleur zo fel kan maken als je wilt. Het uiterlijk van het palette en ook de kwaliteit van de oogschaduw vind ik gewoon heel erg top. Het oogschaduw palette is ook heel erg leuk voor als je net begint met oogschaduw want het palette is super low budget en qua kwaliteit ook heel erg goed.

Glamping Squad 9 color eyeshadow palette €2,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s