Catrice Powerfull 5 liquid lip balm

Ik heb al veel lippenbalsems getest en heb ze ook wel hard nodig, mijn lippen zijn heel erg vaak droog en smeer ook echt wel veel met lippenbalsem. Catrice kwam niet zo lang geleden met liquid lip balms en ik was hier totaal niet bekend mee dus ik was wel erg benieuwd wat deze lippenbalsem anders zou maken dan een gewone lippenbalsem. Ik testte een paar kleuren van de lippenbalsem uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lippen balsem zit in een huls die is gemaakt van kunststof, de huls is transparant en hierdoor zie je de lippenbalsem kleur mooi terug. De tekst op de huls is een combinatie van wit en goud. De dop is wit gekleurd.

Achterop de huls staat meer informatie over het product, de ingrediëntenlijst staat er niet op vermeld maar die staat wel op de website van Catrice. De tekst achterop de huls is wit gekleurd.

De lippenbalsem is verkrijgbaar in acht kleuren, ik heb de volgende kleuren:010 glossy apricot – 020 pearly peach – 060 fresh a cal berry – 070 luminous grapes.

De lippenbalsems beloven bijzonder voedend en hydraterend te zijn, een lichte textuur, medium dekking en een glanzende finish. De lippenbalsems bevatten hyalluron, vitamnine e,shea butter, green tea en goji berry. De lippenbalsems zijn vloeibaar maar drogen dus niet mat op maar houden een glanzende finish. In de hulzen zit 4,5 ml aan lippenbalsem.

De applicator die bij de lippenbalsem zit is vrij basic, het is een flock applicator die je ook vaak bij lipgloss krijgt. Je kunt de lippenbalsem prima aanbrengen met de applicator en je kunt ook vrij nauwkeurig werken.

Swatchen:010 glossy apricot – 020 pearly peach – 060 fresh a cal berry – 070 luminous grapes.

Lippenbalsems aangebracht op mijn lippen.

Ik ben best wel enthousiast over de lippenbalsems, het was een concept waar ik nog niet bekend mee was dus dit was een erg leuk product om te proberen. De lippenbalsems brengen erg makkelijk aan en ik vind de glans ook wel erg mooi die hij afgeeft, hij plakt wel een klein beetje als je hem draagt. Ik merk wel dat mijn lippen lekker verzorgd worden door de lippenbalsems en dat voelt toch wel erg fijn aan vooral in deze tijd. Ik vind het heel tof dat er een combinatie is gemaakt van verzorging, kleur en glans, op deze manier kan je zelfs met erg droge lippen ze er toch mooi laten uitzien terwijl ze lekker verzorgd worden. Ik vind het een hele goeie uitvinding.

Catrice Powerfull 5 liquid lip balm €3,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s