Essence Out in the wild eyeshadow palette

Essence kwam een poosje geleden met twee nieuwe mooie oogschaduw paletten, ik was erg enthousiast toen ik de paletten in het persbericht zag en was erg benieuwd hoe ze zouden zijn. Uiteindelijk heb ik beide paletten kunnen bemachtigen en vond ik ze er prachtig uitzien. Het groene palette heb ik als eerste geprobeerd en ik vertel wat ik van dit palette vind.

 

Het palette is gemaakt van stevig karton en heeft mooie groene tinten gekregen, vooral de bladeren die er op staan zijn wat dikker gedrukt en dat maakt het palette wel een eyecatcher vind ik. De tekst op het palette is wit gekleurd.

Het palette heeft nog een speciale naam gekregen en die luid 02 don’t stop beleafing! Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst staat achterop vermeld. Ik vind het leuk dat de groene kleur van de voorkant ook is doorgetrokken naar de achterkant en ook op de achterkant is gekozen voor witte tekst.

Als ik het palette open heb ik gelijk een jungle gevoel. In de deksel zit een mooie spiegel verwerkt en dat vind ik altijd fijn. In het palette zitten twaalf kleuren en deze variëren van metallic tot matte finishes. De kleuren zijn geínspireerd op het bladerbos en bevat lichtcréme, verfijnde taupe, brons en donkergroen. In sommige oogschaduw kleuren zit ook een blaadje gedrukt en ik vind dat effect er wel heel leuk uitzien ook. Ik vind het ook super leuk dat de print van de buitenkant is doorgetrokken naar de binnenkant zoals in de deksel en de groene kleur van de achterkant is gebruikt rondom de oogschaduw pans.

Swatchen.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben onder de indruk van het palette, ik moet allereerst zeggen dat het kleuren zijn die je moeten aanspreken, sommige kleuren zijn erg donker en dat moet je ding zijn. Ik vind het wel een hele verassende combinatie van kleuren die erg goed bij elkaar passen, je kunt de kleuren makkelijk matchen en mixen. De kleuren brengen makkelijk aan op de oogleden, de donkere kleuren zijn wel iets moeilijker te blenden maar als je goed je best doen word het resultaat erg mooi. Ik merk wel dat de donkere kleuren iets moeilijker te verwijderen zijn van je ogen en je best wel veel product moet gebruiken om het te verwijderen. Ik vind het palette wel erg mooi en ga hem zeker nog vaak gebruiken want hij heeft mij erg verrast.

Essence Out in the wild eyeshadow palette €6,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s