Rimmel The only one lipstick

Bij Action verkopen ze al een tijdje lipsticks van Rimmel, ik vind dit persoonlijk erg leuk want ze zijn erg goedkoop en ze hebben best wel een wisselend assortiment aan kleur keuzes. Ik heb al een aantal reviews geschreven over deze lipsticks en ik heb weer wat nieuwe kleuren gescoord en kon het niet laten om ook hier wat over te schrijven. Ik koop eigenlijk normaal niet zo snel lipsticks van Rimmel omdat ik ze gewoon wat te duur vind om zomaar te kopen maar bij de Action zijn ze super leuk geprijsd en ondanks dat dit misschien niet de recentste kleuren zijn vind ik dat niet zo erg. Ik vertel wat ik van deze kleuren die ik gevonden heb vind.

 

Het fijne aan de Rimmel lipsticks die je bij Action koopt is dat ze in een verpakking zitten en dat is bij de drogist niet het geval, Rimmel verpakt de lipsticks overigens niet zelf in deze verpakkingen. Ik vind het fijn dat je zo een ongebruikte lipstick koopt en dat geeft mij zelf een fijn gevoel. De verpakkingen zijn allemaal hetzelfde en zijn gemaakt van plastic waar een papiertje inzit.

Achterop de verpakking staat overigens geen informatie over de lipstick dus de ingrediëntenlijst word ook niet vermeld maar dit is bij de lipsticks in de drogist ook niet het geval.

De hulzen van de lipsticks zijn gemaakt van kunststof en zijn basic zwart ook staat de tekst Rimmel er in het zwart op en hebben ze een ronde vorm aan de bovenkant. Er zit een gekleurde rand bij de lipsticks waardoor je de kleuren wat uit elkaar kunt houden.

Op de zijkant van de hulzen zit een sticker geplakt, hier staat eigenlijk alleen maar op hoeveel lipstick in de huls zit en verder niks bijzonders.

Op de onderkant van de hulzen zit een sticker waar de naam van de kleur op staat, ik heb de lipsticks in de volgende kleuren:710 easy does it – 720 i dare you – 810 one of a kind.

In de hulzen zit 3,4 g aan lipstick. De lipsticks zijn vrij rond afgesneden en hebben niet standaard zoals de meeste lipsticks eruit zien. Ik vind de lipsticks een hele lekkere geur hebben. De lipsticks beloven de hele dag lang comfort en hydratatie te geven, eigenlijk is het een twee in één product want je hebt en een hele mooie kleur op je lippen en ze worden ook nog eens verzorgd, ik vind dat in deze tijd van het jaar zeker geen overbodige luxe want mijn lippen zijn extreem droog. De lipstick zou ook urenlang op je lippen blijven zitten.

Swatchen:710 easy does it – 720 i dare you – 810 one of a kind.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben zeer tevreden over de kleuren, ze brengen heel makkelijk aan en voelen ook heel fijn aan op mijn lippen. Ik merk zeker dat de lipsticks mijn lippen ook verzorgd en dat is gewoon een fijn extraatje. De lipsticks blijven niet de hele dag door zitten, zeker met eten of drinken vervaagt de lipstick en moet je deze echt wel bijwerken. Ik ben zelf ook erg enthousiast over de geur van de lipsticks want die is echt heel aangenaam. Ik ga de lipsticks met heel veel liefde dragen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s