Dr Fresh Absolute white gel pen

Het gebit is altijd wel een visitekaartje vind ik persoonlijk, een rij mooie rechte tanden ik denk dat vele mensen het graag zouden willen. Een stralend witte glimlach is natuurlijk nog mooier maar helaas is niet iedereen gezegend hiermee. We weten allemaal wel waar de aanslag op tanden vandaan komt en er zijn genoeg middelen om de tanden wat witter te krijgen, denk aan een behandeling bij de tandarts maar dat kost een hoop geld, daarnaast zijn er ook tandpasta’s die tanden witter zouden maken en charcoal powder waar ik zelf geen goede ervaring mee heb. Bij de Action kwam ik een whitening pen tegen, deze pen belooft de tanden tot twee tinten witter te maken, ik was benieuwd of dit zou werken. Ik testte de pen uit en vertel wat mijn ervaring is.

 

De pen is goed verpakt in op een kaart met plastic ervoor. Niks mis mee want voor de prijs die je betaald verwacht ik geen luxe uitstraling of verpakking. Het gebit wat word getoond op de verpakking ziet er wel heel erg mooi en wit uit.

Achterop de kaart staat beschreven hoe je de pen moet gebruiken, dit staat er in meerdere talen op. Ook de ingrediëntenlijst staat vermeld op de kaart.

De pen zelf is transparant en heeft een blauw met witte huls. De tekst op de pen is een combinatie van zilver en blauw.

Op de zijkant van de pen staat de ingrediëntenlijst nog eens extra vermeld.

In de pen zit 1,8 g aan gel. Aan de onderkant van de pen zit een draaimechanisme waaraan je moet draaien, daarna komt de gel omhoog door het kwastje. Je gebruikt de pen als volgt:Je poetst eerst je tanden met het liefst een witmakende tandpasta, daarna schud je de pen en verwijder je de dop, breng dan een laag van de gel op de voorste rij van je boventanden aan en vermijd de lippen en tandvlees, laat dit 50 tot 60 seconden drogen, herhaal deze stap daarna met de onderste tanden. Wacht daarna 15 minuten met eten of drinken voor het beste resultaat. Herhaal dit proces zeven dagen lang voor een gebit wat tot twee tinten witter word.

Het kwastje is niet heel bijzonder om te zien, het is een vrij basic kwastje. Ik vind het zelf niet het handigste kwastje om over de tanden heen te halen.

De gel is transparant als het uit de huls komt en daarom zie je niet heel goed waar je de gel hebt aangebracht en waar niet.

Het was leuk geprobeerd maar het is een complete flop als je het mij vraagt, ik zie absoluut geen resultaat met de whitening gel zelfs niet een klein beetje verschil. Ik heb de pen gebruikt voor het slapen gaan en heb toen het genoeg ingedroogd was wel mijn mond nog gespoeld met mondwater want de smaak die de gel achterlaat is erg vies vind ik persoonlijk. Het is mij ook niet helemaal gelukt om de lippen te vermijden en die gingen naderhand helemaal plakken, dit kon ik verhelpen door een washandje met water eroverheen te halen. Ik vind deze pen absoluut niet werken en zou hem niet aanraden.

Dr Fresh Absolute white gel pen €1,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s