Max & More Lovely lip balm

Ik gebruik zelf elke dag lippenbalsem, ik smeer het eigenlijk de hele avond door op en de belangrijkste stap is voor mij het aanbrengen van lippenbalsem voor het slapen gaan, want slapen met droge lippen lukt mij echt niet. Mijn stash is best groot met lippenbalsems en ik vind het leuk om nieuwe exemplaren te blijven testen. In het schap van Max & More kwam ik een tijd geleden lovely lip balm tegen, lippenbalsem in een balletje en verkrijgbaar in twee varianten. Mijn interesse was gewekt en ik nam de lippenbalsems mee, ik testte ze uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lippenbalsems zitten op een kaart die goed verpakt is, ik had erg veel moeite de lippenbalsems eruit te halen. De kaarten hebben een leuke roze kleur en er zijn ook wat gouden randjes aan toegevoegd. Aan de kaart hangt ook een koortje waardoor je hem op zou kunnen hangen in bijvoorbeeld een kerstboom, ik vind het in iedergeval leuk verpakt en het is op deze manier ook leuk om cadeau te geven.

Achterop de kaart staat wat meer informatie over de lippenbalsem, ook de ingrediëntenlijst word beschreven. De lippenbalsems zijn vegan.

De hulzen van de lippenbalsems zijn gemaakt van kunststof en hebben ook leuke kleuren gekregen. Ik vind de vorm van de huls wel lijken op de EOS lippenbalsems al zijn die wat groter en deze lippenbalsems wat kleiner. Ze zijn wel makkelijk om mee te nemen door de grootte.

Onderop de lippenbalsem staat niet echt veel interessante informatie.

De lippenbalsems hebben een ronde vorm en brengen makkelijk aan op de lippen. In de hulzen zit 4,2 g aan lippenbalsem. De lippenbalsem belooft droge lippen te beschermen en de lippen fluweelzacht te maken. De lippenbalsems hebben een hele lekkere geur vind ik persoonlijk.

Swatchen.

Lippenbalsems aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lippenbalsems erg fijn, ze brengen makkelijk aan op de lippen. De geur is erg aangenaam en de lippenbalsem voelt erg fijn aan op mijn lippen. De donkere lippenbalsem geeft een lichte kleur af op mijn lippen wat ik altijd wel een leuk extraatje vind bij een lippenbalsem. Ook low budget merken kunnen dus een prima lippenbalsem op de markt brengen dat hebben deze lippenbalsems wel bewezen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s