Labello Limited design editie

Ik gebruik elke dag lippenbalsem en heb er ook een flink aantal in mijn stash, voor mij is lippenbalsem een fantastische uitvinding want ik heb persoonlijk vaak last van zere en droge lippen. Vooral nu de tijd eraan komt dat het kouder word heb ik er sneller last van maar ook na het gebruik van een liquid lipstick kunnen mijn lippen wat droger aanvoelen. Ik kwam een Labello tegen in de sale bak die een limited design editie heeft en de huls sprak me aan, ik nam de lippenbalsem mee en testte deze uit. Ik vertel wat ik van deze lippenbalsem vind.

 

De lippenbalsem zit op een kaart, omdat deze in de sale bak lag ziet die er niet heel mooi meer uit. Hij viel erg op omdat hij er heel anders uitzien dan de basic Labello kaarten en daarom kun je hem goed onderscheiden dat het om een limited design editie gaat.

Achterop de kaart is plaats gemaakt om een persoonlijk bericht te schrijven mocht je de Labello willen weggeven. Verder staat de ingrediëntenlijst achterop de kaart vermeld en een klein stukje informatie over de Labello.

De dop is vooral bijzonder van deze Labello want deze heeft een soort van gouden kleur. De tekst is standaard blauw. Ik vind de combinatie samen er wel leuk uitzien en is het leuk dat ze voor een bijzonder design gekozen hebben.

Op de zijkant staat een tekstje en dat maakt de huls dan wel weer bijzonder want dit staat op de gewone Labello nooit, ik vind het wel erg leuk bedacht.

In de stick zit de originele Labello dus dat is verder niet heel bijzonder. De Labello belooft de lippen te verzorgen, en is verrijkt met natuurlijke oliën. De Labello zou 24 u de lippen hydrateren.

Lippenbalsem aangebracht op mijn lippen.

Ondanks dat de originele Labello in de huls zit vind ik hem echt veel minder fijn als de gewone standaard blauwe verpakking. Het klinkt heel gek maar ik merk echt verschil met de Labello. Mijn lippen deden heel snel weer zeer nadat de Labello was aangebracht en moest met deze echt blijven smeren, ik ben dat niet echt gewend van Labello want normaal gesproken zijn ze heel lekker gehydrateerd maar deze mist het echt.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s