Saffron Gel eyeshadow

Ik ging even door mijn review spullen heen en zag een gel eyeshadow palette liggen, voor mij een compleet nieuwe ervaring. Ik heb dit palette eens bij de Big Bazar gekocht maar eigenlijk nog nooit getest dus. Ik vond het best wel even een uitdaging omdat ik eigenlijk altijd poeder oogschaduw gebruik. Ik ben aan de slag gegaan met het palette en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is gemaakt van kunststof, hij voelt wel erg goedkoop aan en ik vermoed dat hij een val partij zeker niet zal overleven. Er is gekozen voor een zwarte rand met zilveren tekst, in het middel van het palette zit een kijk venster waardoor je de kleuren wel mooi kunt zien.

Het palette heeft de naam 02 rosmetic gekregen. Achterop het palette staat helaas geen extra informatie over het palette, wel staat de ingrediëntenlijst achterop vermeld.

In het palette zitten vierentwintig kleuren. De oogschaduw kleuren zijn mengelingen van meerdere kleuren bij elkaar en ook zit er een glitter in verwerkt. Als je een kleur oppakt kan er een hele magische kleur uit voorkomen omdat het dus allerlei gemengde kleuren zijn. De kleuren zouden ook een hoge pigmentatie hebben.

Swatchen:de eerste en tweede rij

Swatchen:de derde en vierde rij.

ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben erg verrast door het palette, ik had niet hele hoge verwachtingen maar ik kan zeggen dat de kleuren erg gepigmenteerd zijn en ik ook erg verrast ben door het resultaat van de kleuren. De oogschaduw kleuren hebben een hele zoete geur. De ooglooks die ik gemaakt heb zijn niet zo spectaculair maar ik wil er nog zeker veel meer mee gaan oefenen. Mijn eerste ervaring met gel oogschaduw is in iedergeval positief.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s