Catrice Lift up volume & lift mascara’s

Ik ben over het algemeen wel fan van de mascara’s van Catrice, gelukkig brengt Catrice regelmatig nieuwe mascara’s uit en ik ben er toch altijd wel weer benieuwd na. Mascara’s met beloftes zijn altijd erg interessant want maakt hij zijn belofte ook echt waar? De lift up volume & lift mascara is zo’n mascara die mijn aandacht trok en waar ik van dacht interessant. Ik testte twee varianten van deze mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen van de mascara’s hebben een soort rubber achtige huls wat een beetje apart aanvoelt, ik heb dit nog niet zo vaak bij mascara’s gezien. De gewone variant is rood kleurig en de waterproof variant blauw. De tekst op beide hulzen is grijs.

De mascara’s hebben als kleur naam 010 deep black en 010 deep black waterproof gekregen. Achterop de mascara staat eigenlijk geen informatie over de mascara en ook de ingrediëntenlijst staat er niet op, die is wel terug te vinden op de website van Catrice.

De mascara zou een volume mascara zijn met een liftende technologie voor de wimpers. De mascara belooft veegbestendig te zijn, en een verzorgende formule met rijstprotëine en provitamine B5 hebben. De mascara’s zijn veganistisch. In beide hulzen zit 11 ml aan mascara.

De mascara’s hebben een borsteltje met korte haartjes en is gemaakt van plastic. Dit soort borsteltjes hebben mijn persoonlijke voorkeur niet. Vaak werken deze borsteltjes wel het beste met volume mascara’s en daardoor worden dit soort borsteltjes vaak gekozen.

Swatchen:gewone variant en waterproof variant. Ik heb over de waterproof variant water laten lopen en je ziet eigenlijk dat hij heel licht uitveegt.

Rode variant

Blauwe variant

Ik ben blij met de mascara’s, ik vind het resultaat erg mooi, mijn wimpers zien er mooi zwart uit en hebben zeker wat meer volume gekregen. Het lift effect zie ik bij de waterproof variant beter als bij de gewone variant maar ik merk wel dat als je meer laagjes aanbrengt het effect beter zichtbaar word. Ik vind het fijn dat de mascara’s ook voedende ingrediënten hebben waardoor het voor je wimpers ook erg fijn aanvoelt. Ik ga de mascara’s met veel plezier gebruiken want ik ben er tevreden over.

Catrice Lift up volume & lift mascara’s €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s